Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a netes társkeresésről? Szégyen, nem szégyen?
Még nem társkeresőztem, szégyennek nem érezném, vagy ez a jelen kor hozadéka, új távlatokat nyit az ismerkedésben. Az más kérdés viszont, hogy a sikerességi ráta nem jobb a "hagyományos" ismerkedési módoknál, meg kb húspiac az összes. Én is eddig emiatt nem vágtam bele konkrétan társkeresőzésbe, de mondjuk egyszer lehet belevágok a vesztesek nyugalmával kb.
Mondjuk az egyéb nem társkereső netes oldalak viszont felejtősek, vagy nagy szerencse kell hozzá, hogy bármi összejöjjön (nekem egyszer volt ilyen szerencsém, és ki tudja mikor lesz legközelebb... )
Egy netes közösségi oldalon (donna.hu) ismertem meg a páromat. 3 és fél éve vagyunk együtt.
A társkereső is egy lehetőség, hogy az ember ismerkedjen. Nem szégyen és nem is gáz.
6 éve ott ismertem meg az exem.
Most a szakítás után ismét megpróbáltam, de leiratkoztam gyorsan. Lehet, hogy csak én vénülök, de azt tapasztaltam, hogy a korban hozzám illő nők már nem ismerkedni akarnak, csak megszokásból fent vannak, hátha Brad Pitt arra járna. (Sok mindent fel tudok mutatni az életben, de nem vagyok tökéletes, de nőben sem az álom-topmodell-hercegnő kategóriát keresem)
Másrészt, utoljára tini koromban kaptam olyan nevetséges lekoptstó dumákat, mint most. 45 perc, és egy konnyű ebéd elfogyasztása után rájön a hölgy, hogy neki még mozijegye van aznapra, és rohannia kell. Miért nem lehetett rögtön az első 2 percben őszíntén tisztázni, hogy nem rám gondolt?
Vagy amelyik pár jó hangulatú levél, és kölcsönös találkozzunk ötletelés közben szó nélkűl letilt egy oda-vissza csevegés közben.
Ez így 30 felett már a szánalmas kategória, amivel nem fárasztom magam.
nem szégyen!
semmilyen korban sem,mert alig vannak helyek ahol ismerkedni lehet!!!
Sok ismerősöm talált társat a neten
pl.love.hu,páratlan.hun,ismeretlenek.hun és a chat.hun!!
mindezekhez szerencse kell,sok szerencsét!
Potenciálisan a net egy jó lehetőség arra, hogy társat keressünk, hiszen a hétköznapokban nem találkozunk annyi társkereső emberrel, mint ama oldalakon.
Ezeken a fórumonok meg kell tanulni "létezni", azaz tudni kell kezelni a pokróc megnyilvánulásoktól kezdve a túlzottan kedveskedő, de üres megközelítéseket.
Nem egyszerű, de gyakorolva megtanulható. :)
Mondom ezt 3 évnyi ilyen fórumokon eltöltött idő után. 48/F
Én a minél hamarabbi találkozásban hiszek. Levelezés utján tév képek alakulnak ki könnyen, és a találkozás néha úgy pofán veri ezt az érzést, hogy hónapk, mire lábra állsz.
Nekem a legszimpibb társkereső a kirándulós, időt együtt töltős fajta. Nincs előzetes ismerkedés, hanem elmész kirándulni olyan emberekkel, akik szintén keresgélnek. Itt is meg kell tanulni "létezni", de sokkal jobb, mint levelezve pofára esni.
Persze a szerencse dolga itt is jelen van...
konkrét infót privátban adok szívesen.
nem szégyen
én is kipróbáltam és nem jött be, de ettől lehet neked sikered lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!