Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalomban ha egy férfi szingli az szégyen, viszont ha egy nő, akkor az dicsőség, elfogadott dolog?
Egyik sem teljesen igaz.
Én inkább úgy látom, hogy ha egy férfinak nincs senkije akkor azt kudarcként látják mások, ha pedig egy nőnek nincs akkor pedig erőnek, tartásnak.
nem szégyen, de ha egy nő 2-3 évnél tovább szingli, akkor baromira idegesítővé tud válni sajnos. ezt sok férfi (köztük én is) utálja.
ezek azok a nők akik általában folyton unatkoznak (utálom azokat akik a mai világban unatkoznak), telenyomják a macskájukkal közös képekkel a facebookot, karrieristák, és akkora egojuk és elvárásuk lesz, h nincs az a BMW-s menedzser sportos anyámtudjaki aki kielégítni a hihetelneül magas mércéjüket. mindezalatt ők x év szingliség alatt napi 2 pohár bort tudtak letenni az azstalra.... miközben a férfiak azért maradnak szinglik h legyen idejük összeszednia pénzt kocsira, lakásra, (jövendőbeli) nőkre! mert sjanos a mai világban a 12 óra meló és a nő valahogy nem egy összeférhető dolog
Mert így is van.Egy nőnek mindig akad.
6-os válaszadó:
Már megbocsáss, de nem hinném, hogy a nőknek BMW vagy egyéb anyagi dolgok miatt nagy az igényük, hanem aziránt, hogy normális legyen az illető. Normális alatt értem: vicces, kedves, inteligens, megértő, legalább egy minimális szinten tudjunk hozzá vonzódni. Nem értem a férfiak miért vannak elkeveredve azzal, hogy a nők csak ki akarják használni őket...de oké, sajnáltasd csak magad. De ezzel a hozzáállással sose fogsz találni magad mellé olyan lányt aki ne az anyagiakat nézné, hisz mint írtad te ezekkel hódítassz, így érthető hogy kik fognak bukni rád... Gondolkodj el ezen!
mert tudom hogy egy harmincas nő, aki azt mondja h neki nem számít a drága kocsi, szép lakás, egzisztencia, az önmagát is becsapja. ezután már csak egy dolog kell és az a gyerek. akár annak az árán is h a pasival 1 év után szétmennek.
az a harmincas nő, aki szingli, ugyanakkor csak szeretetre/törődésre vágyik, azzal vmi baj van. mivel egy halom srác futkos kint az utcán aki képes lenne ezt adni de mondjuk menő életet nem. ha kicsit is nem ronda, 10 év alatt már tudnia kellett ilyen srácot fogni.
persze sokan vannak akik azzal áltatják magukat, hogy nem kell nekik férfi, jól elvannak egyedül, szexelgetnek néha. na persze, csak úgy mondom, az ő biológiai órájuk is ketyeg. 35 évesen rájönni h most te gyereket akarsz, elég ciki. felnevelni egy gyereket apa nélkül még gázosabb.
most leszögezném nem azokra gondolok akik ilyen olyna okból mondjuk 1 évig nem élnek kapcsolatban, ez nálam nem a tradicionális "szingli" fogalma. az igazi szingli az amit az amcsi hülye sroozatokban menőként ábrázolnak, a 30+os karierista nő akinek nincs soha komoly kapcsolata és folyton csak szexel (furcsamód mégis a férfiak kötik le az ideje 90 %át)
Ez így mind igaz ahogy leírtad, egy harmincas nőnek nyilván nagyobbak az elvárásai, viszont az a nő sztm ha eddig nem tett a családalapítás ügyének érdekében, nem is igazán akarhatott családot, vagy egyéb okból maradt szingli, de ki tudja, de szerintem a Magyarországi helyzet messze nem olyan vészes mint az amerikai filmekben, sorozatokban (rögtön a szex és new york ugrott be, amikor írtad).
De hogy az eredeti kérdezőnek is válaszoljak: figyelj, a családomban sajnos 2 ismerősöm is szingli. Az egyik sose nősült meg, a másik elvált. De egyiknek se dicsőség,de szégyen a szingliség. Mindketten próbálkoznak, de 30 felett, sőt lassan 40 felett elég nehéz megfelelő társat találni, és ismételni tudom magam, nem pusztán az anygiak miatt, hanem már egy csomó más ok is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!