Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott, ha egy férfinak egyéjszakás kalandjai vannak és miért nézik le azt a nőt, akinek szintén?
Sosem értetted pedig már milliószor el lett mondva, nem mondom el millió + 1-szer.
Egyébként nem szokták lenézni csak, ha az egyéjszakás kalandjainak száma már meghaladja az életkorát gondolkodnak el sokan, hogy mit is akarnak inkább attól a nőtől.
Mondjuk inkább úgy, hogy a nők nem hencegnek, sőt nem jár a szájuk egymásnak, hogy X és Y mennyire surmón és str...ci módjára viselkedik a gyenge éjszakás kalandjait felajánlva, függetlenül az anyagiaktól.
Srácok, csak lejáratjátok magatokat az ilyen surmó viselkedéssel, igazán nem érdemes.
mert egy férfi ügyes vadász,egy nő meg csak könnyű préda.
senki nem akar olyan nőt megbecsülni amit más is csak arra használ ennyi,igényesség a lényeg :D
és nem elítélés,dugni jók,az ilyenek.De nem hiszem h bármelyik igényes férfinek olyan kell akit mindenki más csak dugott.
meg van mindennek a határa
olyan se kell a legtöbb nőnek, aki mindenkit megdugott.
aki különbséget tesz a kettő között, azt meg le kell szrni.
A nő és a férfi fordítva működik, s mivel nőként feltettél egy kérdést, most felteszek én is neked egyet az én szemszögemből:
Miért fogadjuk el mi, férfiak, ha egy nőnek nagyon kevés, vagy egyáltalán nem volt még kapcsolata, s miért nézik le a nők azt a férfit, akinek szintén?
Mindkettő szánalmas szerintem,és teljesen mindegy nő vagy férfi.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!