Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott, ha egy férfinak egyéjszakás kalandjai vannak és miért nézik le azt a nőt, akinek szintén?
" a nők szemében annál többet ér egy férfi, minél több nővel volt előtte"
Ez nagy hülyeség. Barátomnak én voltam az első, nekem is ő. Tehát előttem egy nővel sem feküdt le és én ezt előnynek láttam, mert előttem legalább nem érintkezett más nőkkel így "tisztán" lehettünk először együtt.
Sajnálom, de én nem díjazom, ha egy pasi sok nővel fekszik le csak úgy. Nem ettől férfi a férfi. Ez inkább nevetséges.
" a nők szemében annál többet ér egy férfi, minél több nővel volt előtte"
Ez egy orbitális nagy marhaság. Pl. vegyünk engem. A férjemnek előttem 1 komoly kapcsolata volt, szex is csak azzal a lánnyal. Én azonban annak örültem volna leginkább, ha rajtam kívül senki nem lett volna az életében! Senki előttem.......... nekem még az az egy is sok.
15#
Sajnálom, hogy ha így gondolod. Tudod vannak olyan emberek akiknek más a véleményük. A barátomnak nem volt előttem senkije és talán ettől is olyan jó a kapcsolatunk. 4 éves amúgy a kapcsolat.
Ha egy kulcs minden zárat nyit, az mesterkulcs.
Ha egy zárat minden kulcs nyit, az a zár szar.
'Nuff said.
"Ha egy kulcs minden zárat nyit, az mesterkulcs. "
Azért az sem mindegy, hogy milyen zárat nyit. Lehet kinyitott már rengeteg tanyasi szalmaházat aminek a belseje retek és mocsok, de még egy olyat sem nyitott ki, ami rendesen felépített ház, beül rend és tisztaság.
Magyarán: ha egy férfi sok nővel lefekszik, nem mindegy, hogy azokat a nőket valami buli széléről szedte össze, vagy komolyabb kapcsolatai voltak, amik végül nem működtek.
Ha csak egy éjszakásai voltak ku**ákkal akkor az a férfi számomra kicsit értéktelen, nem jönnék vele össze, mert az ő már "beszennyeződött" a sok mocsokkal, amit akkor kapott meg, mikor egy koszos házba nyitott be és tevékenykedett.
És ez fordítva is igaz.
Ha rendes úriemberek léptek be a nők házába, komoly kapcsolattal, akkor nem elítélendő az a nő, aki nem csak 1-2 pasival feküdt le, mert azokat szerelemből tette, nem pedig csak úgy.
Ha egy nő mindenféle igénytelen alakot beenged a házába az tényleg úgymond mások szemébe ribiség.
Alapjáraton nekem nem menő az a férfi aki azzal akar nagyzolni hány nővel feküdt már le. Nekem a barátom szűz volt és ez így volt a legtisztább.
15.
Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy mit gondolok/érzek....mert kötve hiszem, hogy te vagy bárki más kompetens lenne ilyen téren. Az, hogy te így gondolod....szíved joga. De ne gondold azt, hogy minden nő is ugyanúgy gondolja...illetve mobdom, gondolhatod így, csak akkor tudd, hogy tévúton jársz.
Ez a kulcsos záras dolog meg annyira gagyi, hogy valami hihetetlen. Most komolyan...azt hiszitek, az a menő pasi aki bármelyik nőt megkaphat és ezt a nők még értékelik is???? UGYAN! A legtöbb pont hogy le sem sza.rja az ilyen pasikat....max a tizenéves, butuska pi.csáknak jön be az efféle digudugimacsó, de egy érett nőnek tuti más rugóra jár az agya. Szóval vagy nagyon félre vagytok tájékoztatva...vagy fogalmatok sincs a nőkről, csak próbáljátok a saját hül.yeségeteket bemagyarázni nekünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!