Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak a magasságukról?
Egyszerű. Mert ti ennyi alapján szelektáltok. Hangoztatjátok a "normális férfit kereső" dumát, de az csak akkor lesz érdekes, ha elég magas és elég jóképű és elég önálló és elég...
Nem az a mi dolgunk, hogy a ti könnyebb boldogulásotokat szolgáljuk, hanem hogy a sajátunkat és nem nagyon adtok más lehetőséget, mint hazudni, amit nem mellesleg a nők naponta alkalmaznak, hisz te sem vagy olyan magas és vádlid, mint magassarkúban, te sem vagy olyan szép arcú és nagy szemű, mint sminkben, stb.
Ha annyi baj van velem, hogy 170 magas vagyok, akkor joggal érezhetem úgy, hogy ennyi csalás bőven belefér, mert többet érek annál, hogy egy tollvonással elintézz.
Ez van.
Persze nem mindegy ki mikor méri magát, de azért 10 cm-es különbségek nincsenek.
Miért nem csináljátok azt, hogy egyszerűen nem mondjátok el a magasságotokat?
8-as, már aki.
Én 45 kiló vagyok, nem hazudok róla.
Akinek nem tetszem ne nézegessen!
Amúgy meg nem érdekel a férfi magassága, nekem oly mindegy, hogy 173 vagy 165.
Ha erről a jelentéktelen pár centiről hazudik, akkor sejtetni engedi, hogy másról is szokott.
9-es
Egyes egyedül vagy vele akkor, mert csak neked mindegy.
Egyáltalán nem jellemző, hogy a nők a magasság szűrőjénél bármennyire is nagylelkűek vagy belátók lennének.
Még csak nem is a saját magasságukig szűrnek, hanem 175-180-ra teszik a minimumot, mert csak.
Az alatt "nincs ember"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!