Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak maguknak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak maguknak az emberek?

Figyelt kérdés

Itt van pl. ez kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Mindig ugyanaz megy, mindig. Minden nő azt írja hogy az ura legyen dolgos, szeresse őt, legyen tisztességes, vigye le néha sétáltatni a kutyát et cetera, et cetera. Majd miután ezt leírta, áhítattal megpihenteti a kezét a billentyűken - olyanképp ahogy a zongorista teszi azt az utolsó hangok után -, sóhajt egyet, bezárja a gyakorikerdesek.hu-t feláll a géptől, és hátramegy megba.szatni magát a 4 általánost végzett tetovált rosszfiús kanjával.

2016. márc. 8. 20:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Kár hogy törölni fogják ezt a kérdést.
2016. márc. 8. 20:30
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Attól még, hogy valaki "tetovált, rosszfiús" még lehet tisztességes és szeretheti a párját. Ugyan úgy, ahogy vannak öltönyös bűnözők is. Ez nem attól függ.
2016. márc. 8. 20:32
 3/19 anonim ***** válasza:
Bocs, nekem tetoválatlan, egyetemista, jófiús "kanom" van. :)
2016. márc. 8. 20:33
 4/19 anonim ***** válasza:
23%

És csak egy Ausztria éves GDP-jének megfelelő örökség várja. Vagy már van is neki annyi.

2016. márc. 8. 20:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz. :D
2016. márc. 8. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Miért hiszik azt az emberek, hogy jobban tudják, mi megy mások életében, mint ők maguk?
2016. márc. 8. 20:36
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

Itt most valójában az fáj a kérdezőnek, mint sokunknak, ahogy pl nekem is, hogy nem velünk mennek hátra dugni a csajok, hanem a jóképű, tökös, magas, izmos...stb csávókkal.

Sajnos igazságtalan az élet, vagy inkább a genetika.

2016. márc. 8. 20:38
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem pont te vagy az aki elhiszi a saját hazugságait és tényként találja őket onnantól fogva.
2016. márc. 8. 20:38
 9/19 A kérdező kommentje:

#3. Ha más negatív jelzőt keresek, mondjuk az ogrét akkor meg abba fogsz belekötni hogy shrek meg pozitív hős? Szerintem a szövegkörnyezet eléggé nyomatékosítja a negatív jelentést.

#8. Én is szeretném azt hazudni magamnak hogy Willy Wonka vagyok és van egy csokigyáram, csak sajnos nem megy :(.

2016. márc. 8. 20:42
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát én is ezt kérdezem.

Itt van pl. ez a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Miért hazudnak maguknak az emberek?

2016. márc. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!