Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a magasságukról?

Figyelt kérdés
173 cm= 165, 180 cm= 171, Nem gondolják, hogy úgyis ki fog derülni??? Mit akarnak ezzel elérni? Lányok ti összejönnétek alacsonyabb férfival? Engem nagyon zavar!!!

2016. aug. 7. 14:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
34%
A nők pedig a súlyukról és az életkorukról hazudnak.
2016. aug. 7. 14:47
 12/41 anonim ***** válasza:
55%

Na jólvan de életkornál és súlynál is elmondható sok esetben, hogy az illető nem néz ki annyinak, fiatalos, vagy más a testfelépítése.

Most a magasságnál mit mondasz? 165 vagyok, de 175-nek nézek ki?

2016. aug. 7. 14:49
 13/41 anonim ***** válasza:
40%
Aha, szóval a nők döntötték el, hogy hol lehet relativizálni és hol nem?
2016. aug. 7. 14:51
 14/41 anonim ***** válasza:
53%
Óvakodjatok az olyan nőktől akik mérőszalaggal érkeznek randira vagy azzal rohangálnak az utcán.
2016. aug. 7. 14:52
 15/41 anonim ***** válasza:
66%
Nem döntött el senki semmit, ugyanúgy semmi értelme hazudni semmiről, de könyörgöm, a kor meglátása azért nehezebb feladat, mint észrevenni, hogy valaki magasabb vagy alacsonyabb.
2016. aug. 7. 14:53
 16/41 anonim ***** válasza:
76%
Most akkor kire haragszotok? A magas nőkre, vagy azokra az alacsony nőkre, akik hozzájuk nézve nagyon magas férfit keresnek?
2016. aug. 7. 15:00
 17/41 anonim ***** válasza:
38%
# 17 Az összes nőre, alacsonytól magasig, aki azért utasít el egy férfit, mert nem vagy 180 cm, mi értelme ennek. Ugye milyen jó válogatni, most ha én is ilyen helyzetbe lennék, egy alfa lennék, aki eldönti, hogy csak 179 cm nővel hajlandó szóba állni, és ha 1 cm alacsonyabb az takarodjon és ezért utasítanék el mindenkit, úgy megaláznám, éreztettem vele csak azért nem kell mert nem magas 1cm-vel na az milyen lenne, de úgy örülnék fordulna egyszer kocka, ha a nő teperne férfiért kíváncsi vagyok meddig bírnák és rinyáló férfiak helyett rinyáló nők lennének..... én meg minden kérdés alá odaírnám na mivan te pcsa rinyanap vagy mi ? ..... el kéne ezen most már gondolkozni nem gondoljátok! Minden tiszteletem a kivételnek ha egyáltalán létezik!
2016. aug. 7. 15:06
 18/41 anonim ***** válasza:
53%
A nők meg az arcukról (smink), melleikről (push-up), súlyukról, korukról, fenekükről (feszülős gatyák amik "összetartják" aztán ha lekerül hoppá..) stb. hazudnak. Ez mind elfogadható, de ha egy férfi azt írja be társkeresőn hogy 5cm-el magasabb meg kéne lincselni. fuck logic
2016. aug. 7. 15:13
 19/41 anonim ***** válasza:
63%

Én elhiszem, hogy ez bántó, engem is bántana. Létezik kivétel, hogyne létezne, de gondolom, hogy nem is célközönsége egy ilyen férfinek egy olyan nő, akinek ennyire erős kikötései vannak.

Fordított esetben én legalábbis kerülném ezt a típust, még ha el is érném az adott magasságot, vagy egyéb kritériumot. Nem verseny ez a fenébe, hogy mindig valamit teljesíteni kelljen. Boldog vagy vele, vagy sem. Ennyi számít, mindig is ennyi számított. A hazugsággal viszont pont azt érik el, hogy ezekbe futnak bele, akikre egyébként haragszanak.

2016. aug. 7. 15:13
 20/41 anonim ***** válasza:
35%
# 20 Szerinted nagyon sok férfinek ez a nő kell, a d.gógépeknek kell ezek a nők...... én egy átlagos lányra vágyok akit szerethetek, és boldog párkapcsolatba élek vele, de hát lányok 95% ilyen mint a kérdező, és nem csak magasság minden téren! Örülök ha végre találok kivételt, de nyugi ők már foglaltak..... mert ennyire kevés van, rengeteg lány is csak azért nincs párkapcsolatban, mert annyira nagy az elvárásai, és ő kb semmit nem bír érte nyújtani csak, hogy tud bszni hát oké..... és láttam már olyat, hogy vágóhídi szökevény fenn hordja az orrát mire fel ennyire beképzelt ?! Minden tiszteletem azokhoz a lányokhoz akik nem ilyenek, és remélem én is találok egy olyan lányt aki ilyen és nem ilyen beképzelt ribizli akinek olyan elvárásai vannak, hogy ajjaj futni kell onnan..... elkeserítő, utána meg nők itt csodálkoznak, hogy mért vagy ennyi félénk, mért van ennyi depressziós, és miért van ennyi ahogy ti mondjátok.. gyk rinyanapot tartó férfi... na vajon miért :D ? Ti is tudjátok a választ, és élvezitek......
2016. aug. 7. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!