Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak a magasságukról?

Figyelt kérdés
173 cm= 165, 180 cm= 171, Nem gondolják, hogy úgyis ki fog derülni??? Mit akarnak ezzel elérni? Lányok ti összejönnétek alacsonyabb férfival? Engem nagyon zavar!!!

2016. aug. 7. 14:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 31-es!

Már megint jön a minden nő hazudik.

Ne is haragudj, de kis mellű vagyok és felveszek melltartót, akkor is ha neked nem tetszik, nem érdekel hány mérettel nagyobbnak fog tűnni, de nem fogom hagyni, hogy a perverz, kretén egyedek, nyálcsorgatva nézzék a melleimet, mert átüt a pólón.

A hajamat pedig azért festettem, mert vannak őszhajszálaim, és ezt már hadd ne kelljen külön elmagyaráznom, hogy 24 évesen miért nem akarok őszülő hajjal mászkálni!

Nem göndörítem, nem vasalom a hajamat, hajmosás után megszárad magától.

Fésülködni azért szoktam, ha nem haragszol!

A smink pedig nekem semmi egyébből nem áll, csak 3 ecsetvonás púderből, hogy ne legyen zsíros az arcbőröm napközben.

Ha úgy érzed ezek csalások, akkor az a szomorú hírem van, hogy nagyon nehezen fogsz természetes lányt találni, aki nem tesz, alakít magán valamit.

2016. aug. 7. 16:22
 32/41 Noren1989 ***** válasza:
21%

Sajnáljuk kérdező, ha ez téged zavar. Én nem szoktam kamuzni, max farokméretbe mondok 0,5 centivel nagyobbat. Azt úgysem tudják a nők megmérni ;)

26/F

2016. aug. 7. 16:39
 33/41 anonim ***** válasza:
15%

#32 igen, te kiakadhadsz rajta. :)

Egyébként biztos írta már valaki, de a lányok is hazudnak a magasságukr, magassarkúnak hívják. Szóval néha eleve 10 cm-el csinálnak magukból magasabbat, és csodálkoznak hogy a nyomorék pasi alacsonyabb lesz.

2016. aug. 7. 16:44
 34/41 anonim ***** válasza:
77%
35-ös, már aki hord magassarkút!
2016. aug. 7. 16:47
 35/41 anonim ***** válasza:
27%
#36 már aki hazudik a magasságáról. :)
2016. aug. 7. 16:51
 36/41 anonim ***** válasza:
77%

Nekem társkeresőn volt egy csajszi, arról beszélgettünk milyen pózokban a legjobb, majd jött a bugyuta kérdés. "Milyen magas vagyok mikor állsz?"

Beírtam neki 182mm, erre elköszönt, mivel ő 185cm-es magasság alatt senkivel sem randizik. Még tiltást is kaptam tőle, erről ennyit :)

2016. aug. 7. 16:56
 37/41 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az volt a gond hogy nincs méteres farkad, ami a fejed felé ér, amikor állsz! :)
2016. aug. 7. 17:13
 38/41 anonim ***** válasza:
31%
A férfiak sosem hazudnának! Ez olcsó náci propaganda! XD
2016. aug. 7. 17:18
 39/41 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 33-as

"A hajamat pedig azért festettem, mert vannak őszhajszálaim, és ezt már hadd ne kelljen külön elmagyaráznom, hogy 24 évesen miért nem akarok őszülő hajjal mászkálni! "

Aha. Szóval én azért hazudok 5 centit pluszban, mert 170 a magasságom és ezt már hadd ne kelljen külön elmagyaráznom, hogy miért nem akarok ilyen magassággal a társkeresőn fennakadni.

Ha úgy érzed ezek csalások, akkor az a szomorú hírem van, hogy nagyon nehezen fogsz magas(+vállas+képzett+dolgozó+sportos+önálló+okos+jófej) férfit találni, aki nem tesz hozzá, alakít a maga képén valamit.

2016. aug. 7. 19:51
 40/41 A kérdező kommentje:

hagyjuk már a magassarkút! sose járok magassarkúba... Egyszer egy alacsony férfi ordított velem emiatt, hogy nem kell zsiráfetető cipőben járni.... ettől nem lettem okosabb.

Külön üdvözletem annak, aki privát üzenetet küldött... valószínűleg magával van baja.

2016. aug. 16. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!