Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek mi a tapasztalatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a tapasztalatotok az internetes társkeresésről?

Figyelt kérdés
Mikre érdemes odafigyelni?Hány személlyel érdemes ismerkedni,és meddig érdemes várni valakire?Egyesek szerint,ha egy hétig nem ad valaki életjelet magáról az nem akar semmit.Egy éve próbálkozom ezzel a módszerrel.37N

2017. febr. 10. 20:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Van már két családom.
2017. febr. 10. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyereked van kettő, nem 2 családod.
2017. febr. 10. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Dunántúli vagy, Kérdező?
2017. febr. 10. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:
De semmi más nem kell mint 1-2 dolog magadról tehát van 2 gyereked társat keresel és képet fel. De ne olyan 2 szemét, az a tipikus rondasagok fotoja, hanem képet, normális háttérrel. Több nem kell, a sok szöveg ártalmas.
2017. febr. 10. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én alapjáraton egy különleges ,megszokottól eltérő nő vagyok.Az a baj,hogy összetett jellemem van,és nem könnyű természet.Nehéz kiismerni.Állítólag ezért vagyok érdekes.Zárkózott is vagyok,meg nyitott is.Valamiben határozott vagyok,és valamiben gyáva.Olyan férfit szeretnék,akivel kiegészítenénk egymást."

Ha ez a leírás igaz, korodbeli nem sok lesz, pláne komoly...

2017. febr. 10. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezzel nem mondasz sokat, mindenki különleges. Tölts fel egy jó képet, az jobban érdekel minket, mint a rizsa. (Amúgy a nők pontosan ugyanígy vannak ezzel.) Ha nem vagy bányarém, el fogom olvasni a rizsát is, és megkereslek. Ha viszont nagyon nem jössz be külsőre, akármit írhatsz, nem fogsz érdekelni.

.

Sokan használják gyerekre a család szót, ezt annak mondom, aki kifogásolta. De társkeresőn kissé félreérthető, így jobb, ha a gyerek szót használod.

2017. febr. 10. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy, akkor mindegy, hol próbálkozol, úgy is visszautasítanak férfiként. Ha nőként se tudsz kapcsolatot kialakítani, akkor komoly problémák vannak.
2017. febr. 10. 21:17
 18/21 A kérdező kommentje:
2017. febr. 10. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
én a Mónika show szereplőitől hallottam eddig csak a család szót a gyerek szinonímájaként
2017. febr. 10. 21:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát a Facebook nálam le van tiltva... Én tiltottam le. :-)
2017. febr. 10. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!