Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a tapasztalatotok az internetes társkeresésről?
"Én alapjáraton egy különleges ,megszokottól eltérő nő vagyok.Az a baj,hogy összetett jellemem van,és nem könnyű természet.Nehéz kiismerni.Állítólag ezért vagyok érdekes.Zárkózott is vagyok,meg nyitott is.Valamiben határozott vagyok,és valamiben gyáva.Olyan férfit szeretnék,akivel kiegészítenénk egymást."
Ha ez a leírás igaz, korodbeli nem sok lesz, pláne komoly...
Ezzel nem mondasz sokat, mindenki különleges. Tölts fel egy jó képet, az jobban érdekel minket, mint a rizsa. (Amúgy a nők pontosan ugyanígy vannak ezzel.) Ha nem vagy bányarém, el fogom olvasni a rizsát is, és megkereslek. Ha viszont nagyon nem jössz be külsőre, akármit írhatsz, nem fogsz érdekelni.
.
Sokan használják gyerekre a család szót, ezt annak mondom, aki kifogásolta. De társkeresőn kissé félreérthető, így jobb, ha a gyerek szót használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!