Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van véleményetek vagy tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van véleményetek vagy tapasztalatotok valamelyik társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Van véleményetek vagy tapasztalatotok valamelyik társkereső oldalról?

Pl. elittárs?

A barátaimat hátrahagyva költöztem haza Budapestről, mert itt kaptam munkát. Az évek során az itthoni barátokkal, haverokkal megszakadt a kapcsolat szinte teljesen, így egyedül nem tudok elmenni sehová stb. Az pedig nem lenne megoldás, hogy felkeresem a régi haverokat, hogy legyen társaságom, mivel kb. mindegyik alkoholista lett mostanra.

Így gondoltam megpróbálkozok valamelyik társkeresővel.

2016. aug. 13. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha férfi vagy, egyiket sem ajánlom. Tinderezz.

Ha nő vagy, akkor bármelyiket ajánlom, kivéve az Elittársat :)

2016. aug. 13. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok.

Amúgy nőnek miért nem ajánlod az elittársat? :D

2016. aug. 13. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a férjemet randihely.hu-n ismertem meg, szóval nekünk az jött be. Elittárs? Hát, ha sznobokkal akarsz ismerkedni...Már a reklámja is borzalmas.
2016. aug. 17. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt azért nem mondanám, hogy borzalmas. Azt pedig, hogy sznob-e, nem tudom. De mivel csak akkor látod a többi társkereső képeit, ha van előfizetésed, így ez engem arra enged következtetni, hogy akik regisztrálnak és fizetnek, azok komolyan is gondolhatják, hogy ne legyen az ablakon kidobott pénz. Vagy pedig a másik lehetőség az az, hogy az oldal üzemeltetői kamu hirdetőket raknak fel :D

Plusz ha nem töltök fel képet, akkor kb. senki se nézne rám. Viszont azt se akarom, hogy akármelyik ismerősöm megtalálhasson. Ezért is kérdeztem az elittársat.

2016. aug. 17. 20:39
 5/9 A kérdező kommentje:
De más oldalakról is szívesen hallgatok meg véleményt.
2016. aug. 17. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, nekem nem volt szimpatikus. Azért sem, mert minek fizessek olyanért amit ingyen is megkaphatok? Csak többet kell szelektálni. (mármint azokat az embereket akikkel összeakadtam, de nem volt komolyabb szándékuk csak 1 dugás, vagy házasan viszonyt akartak, vagy csak kíváncsi volt hány csaj ír rá és ennyi.) Az időt nem sajnáltam erre. Pénzt viszont nem adnék olyanért amiért nem muszáj fizetni.

Trollok fizetős oldalon is vannak. Mindenhol vannak. Nincs jobb dolguk, és nincs mire pénzt költeni.

2016. aug. 17. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyiket kipróbàltam màr. Van olyan reggeltem de sose léptem be. Ctk megszivatott....van a vàrosomba irodàjuk ott kell befizetni a tagdìjat. Ha nincs előfizetésed de reggelve vagy akkor is làtnak a tagok. Kaptam3levelet hàrom hölgytől " szaladtam fizetni" vàlaszoltam. Erre ők nem... Van garancia ha nem talàlok megfelelő lànyt visszakapom a pénzt. Apro betü: regisztràció pillanatàban nincs olyan làny a rendszerben......:)

Parom.hu ha első lànynak bejössz okés minden de havi7levél kevés.

pàratlanon nem nagy mozgàs van

Randivonal fizetős

Love.hu chat van de napi2levelet lehet îrni meg képet nem nagyit...

2016. aug. 18. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elittársról, a randivonalról, a love.hu nagyon rossz, az smpixie-ről viszont pozitív.
2016. dec. 8. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos sok társkereső tölti fel kamu csajok profiljával az oldalt, ami tutira minden pasi álma és pont terád vár, csak az a baj velük, hogy nem léteznek. De ha már fizettél, akkor úgyis rájössz.
2016. dec. 8. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!