Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedéssel mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedéssel mik a tapasztalatotok (NEM TÁRSKERESŐ)?

Figyelt kérdés
Korotokat és nemeteket is írjátok oda.
2009. nov. 3. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
az eddigi leghosszabb legszebb párkapcsolatomat az első igazi szerelmemet! a neten a chat.hu-n ismertem meg.. másfélévet voltunk együtt!pedig budapest-nagykanizsa nagy távolság..:)
2009. nov. 3. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem jó tapasztalataim vannak. az exemmel és a mostani párommal is neten ismerkedtünk meg, és nem társkeresőn. egyiket sem terveztem csak így alakult. szerintem emberismeret kérdése az egész. Én világ életemben jó emberismerő voltam , így ez a netes dolog sem volt zsákbamacska. azóta mi együtt is élünk a mostani párommal és több mint fél éve. :) 29L
2009. nov. 3. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is neten ismerkedtem meg a jelenlegi párommal és nem társkeresőn. Másfél hónap után találkoztunk és a negyedik randin jöttünk össze, kb 2 hétre az első randi után. Nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat és azóta is szerelemben és boldogságban élünk :)

19/L

2009. nov. 3. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 17 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat chaten. Most 20 elmúltam! Igazából céltalanul bolyongtunk, és véletlenül egymásra bukkantunk és nagyon jól elbeszélgettünk. Majd msn cím csere és egyre jobban megismertük egymást. Egész napos levelezéseink voltak. Majd olyan 2 hónapra rá összejöttünk és több, mint 2 éve együtt vagyunk! :)

Természetesen vannak rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Nagyon sok tirpák van, akikkel legszívesebben szóba sem állna az ember. Ezeket el kell kerülni, nem vissza írni. Kitartás kell az internetes ismerkedéshez.

Illetve nekem van egy barátom, akit ott ismertem meg. Még soha nem találkoztam vele, de nagyon jóban vagyunk és szinte mindent meg tudunk beszélni. (azt megjegyezném, hogy én lány vagyok, ő meg fiú)

2009. nov. 3. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én eddig csak barátokat találtam neten, de az ritka, amelyik tartós is lett. Ennél komolyabb sosem jött össze, pedig nem vagyok elveszett ember :)

25/F

2009. nov. 4. 09:33
 6/7 anonim válasza:

én is a mostani barátomat úgy ismertem meg,hogy elöször msn-en... aztán kiderült,hogy osztálytársak leszünk :D és most szeptemberbe elmondta,hogy tetszem neki és most járunk :)

L/15

2009. nov. 4. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem viszonylag jó tapasztalataim vannak.

(a tirpákokat tényleg el kell kerülni, akik csak be meg leugatnak)

Am én is kb. 2 hónapja ismertem meg egy igazi Barátot így neten. Azóta is msn-zünk...és szinte mindent megdumáunk egymással...

am ő csaj (23éves) én srác 18 vok

2009. nov. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!