Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a love.hu társkereső oldallal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Adott a kérdés. Én sok társkereső oldalt próbáltam már, látszólag ez éri eddig a legtöbbet, csak néha kicsit gyér, meg túl sok funkció VIP-es szerintem...
16F
2010. ápr. 29. 19:11
1/13 anonim válasza:
Sok--rengeteg a szexmániás idióta. :|
2/13 anonim válasza:
azt hallottam róla hogy fizetős lett, jól tudom?
3/13 anonim válasza:
Csak néhány opció,nem? Ha vki befizet annak a képeit nagyban csak akkor láthatod ha te is befizetsz.Mind1 rég jártam ott s elég negatív a véleményem róla. :|
4/13 A kérdező kommentje:
első: csajok között nincs sok szerintem, legalábbis eddig sokat nem láttam
második: nem tudom, én márciusban reggeltem, akkor még ingyenes volt, de mint mondtam, sok funkció fizetős :/
2010. ápr. 29. 19:14
5/13 anonim válasza:
nekem rossz tapasztalatom van... sok a "hülye"...maga az oldal színvonala is változott... elég ergya lett
6/13 anonim válasza:
Mint a legtöbb társkereső oldalon, ott is az emberek 80%-a hazudik... Több szociológiai tanulmány van erre vonatkozóan, sajnos nincs sok jó tapasztalat.
7/13 anonim válasza:
A sok szexmániás, pasik között, tényleg igaz. DE én ott ismertem meg a barátomat, igaz a love.hu csak annyira volt jó, hogy Ő írt nekem, hogy megadom-e az msn címem, én meg jó passzban voltam, és megadtam. Szóval a többi már az oldalon kívül zajlott. De ez kb. másfél éve volt. Azóta együtt vagyunk. :)
8/13 A kérdező kommentje:
akkor ez esetben melyik oldalt javasoljátok, ahol találhatok egykorú lányokat? amúgy én normális vagyok
2010. ápr. 29. 19:26
9/13 anonim válasza:
honfoglalo.hu-mondjuk ott is sok a paraszt de nagyrésze kiskorú:D
10/13 A kérdező kommentje:
Társfoglaló
tudom, már vagy egy hete nézelődök fel oda, de azért egy konkrét társkeresőt vhogy nem pótol úgy... de legalább két ismerkedés között lehet játékkal pihenni! :D
2010. ápr. 29. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!