Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a love.hu társkereső oldallal kapcsolatban?
Adott a kérdés. Én sok társkereső oldalt próbáltam már, látszólag ez éri eddig a legtöbbet, csak néha kicsit gyér, meg túl sok funkció VIP-es szerintem...
16F
love.hu-n találtak egymásra egyik legjobb barátnőm meg a párja, idén nyárra tervezik a hivatalos eljegyzést, jövőre esküvőt. Kicsivel több, mint másfél éve vannak együtt.
A barátnőm csak pár hete volt tag, mikor megismerkedtek. Én említettem neki az oldalt, kíváncsiságból felregisztrált, és íme. :D
Én tag vagyok már vagy 2 éve, de nem párkeresési és nem is szexuális céllal regisztráltam, ezért sem találtam párt. Viszont értékes, érdekes embereket igen. Még azt is átéltem, hogyan vált simából VIP oldallá...
Azt javaslom, ne tőlünk várj tapasztalatot. Vkinek bejön, vkinek nem. Próbáld ki, és keresd meg a saját tapasztalataidat.
Nem állhatsz egyből elutasítóként semmi elé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!