Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek jól sikerült az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek jól sikerült az internetes ismerkedés minden simán ment? Elmesélnétek a történeiteket?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy mással is elöfordult hogy tapasztalta valaki hogy a srácnak rossz idöszaka volt és amikor elmúlt ez neki akkor minden rendben volt? Van egy srác, interneten ismerkedtünk meg 2 hónapja, másfél hónap beszélgetés után találkoztunk. Jól sikerült a találka. Majd rá következö héten valami okból kifolyólag nincs formában, türelmetlen és ezért már nincs meg a folytonos beszélgetés. Vessem el a gondolatát hogy majd kijön ebböl az idöszakból mert ezek már ghostingra utaló jelek, vagy még érdemes várni? A válaszokat elöre is köszönöm!

2021. szept. 28. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar masodik randit. Ez szinte biztosnak tunik.
2021. szept. 28. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:

hat eleve nem ertem, miert lett masfel honapig huzva az elso tali, volt valami oka?

azt mi nem tudjuk hatterinfok nelkul, hogy tenyleg csak ‘rossz idoszaka’ van-e es nincs formaban vagy egyszeruen csak nem akar talizni veled.

2021. szept. 28. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindketten svédországban élünk, de 270 km-re egymástól. Ö otthon volt másfél hónapig erdélyben, emiatt telt el ennyi idö. Kamionozik Norvégiába, ez a munkája. Többször hívott hogy menjek vele, de nem tehetem meg suli és munka miatt. Most alkalmam lenne vele menni a hétvégén, amit fel is hoztam neki és örült neki nagyon. Ultimátumot adtam hogy vagy beszélünk normálisan vagy sehogy, erre jött a válasz ne haragudjak de mostanában nincs türelme.
2021. szept. 28. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet olyan, akinek rossz időszaka van és nem tudja azt adni, amire szerinte te vágysz. Csakhogy egyrészt akkor máskor is lesz rossz időszaka, amikor el fog bújni, másrészt ezek szerint annyira nem lelkesíted nonstop, ha nem jobb kedve lesz a társaságodtól, csak valami megfelelési kényszere.
2021. szept. 28. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk első randiig szinte minden jó volt, rengeteget írtunk, így végül 2 héten belül találkoztunk. Randin valamit félreértett, ami miatt zárkózottabb lett, ráadásul a munkája is nagyon stresszes volt, így hétköznap semmi ideje nem volt (ráadásul cset sem a kedvence). 1-2 hónapig vegetáltunk, rendszertelenül kerestem (vegyes reakciót adott), majd végül ő hívott el randizni, ami után ismét minden tökéletes lett, lassan 1 éve együtt vagyunk.
2021. okt. 3. 07:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi szépen a válaszod utolsó! Pont erre voltam kiváncsi! Gratulálok nektek hogy összejött és még sok-sok évet együtt!
2021. okt. 4. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!