Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vált szét tőlem?
Figyelt kérdés
Tök jól elbeszélgettünk Tinderen. Megadta a számát a whatsapp fiókjához saját magától, hogy itt tudok üzenni neki. Válaszoltam, hogy "sajnos csak viberem van :("
Erre másnap már nem volt a párjaim között. Komolyan miért? Akkor most nem érdekeltem igazán, ha így eltűnik?
2021. szept. 28. 09:43
1/5 anonim válasza:
Találkozott valakivel, aki megfogta.
2/5 A kérdező kommentje:
De pont akkor mikor elküldte a számát és írtam, hogy csak viberem van? Ez kicsit furcsa
2021. szept. 28. 10:06
3/5 anonim válasza:
Whatsappon meg ghostingolt volna. Tarskereson belejossz, jo dolog, de rengeteg ember rengetegbol valogat.
4/5 anonim válasza:
Nem érdekelted igazán. Egy lehetőség voltál neki, de nagy valószínűséggel akadt jobb. Majd lesz más.
5/5 anonim válasza:
Ehhez szokj hozza ha tarskereson akarsz ismerkedni. Meg uj, epp hogy regisztralt, gondolhatod hogy sok match kerul, es valogat. Ha egy regenb fent levot talalsz, ott altalaban mas a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!