Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ismerkedésnél elmondani, kik voltak az exek?

Figyelt kérdés

Többször előfordult, hogy első pár randin a pasi elmondta kivel volt előttem. De így random, én nem is kérdeztem. Teljes nevét. Volt aki hozzátette, rá is kereshetek. Másik pedig (bár az már nem a kapcsolat elején volt) képeket mutogatott az exről és hozzátette, nézzem már micsoda jó nője volt, ő mégis belém szeretett...

Ez amolyan önbizalom leverési stratégia akar lenni? Vagy tesztelés, hogy mennyire vagyok féltékeny, ugrok e a témára? Más is találkozott már ilyennel?

2021. szept. 26. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, főleg nem ilyen módokon. Gondolkozz el mi miatt találkozol ezekkel a pasikkal - 1-2 ilyen megeshet, erről nem tehet az ember, de mikor állandóan őket fogod ki, ott már mélyen magadba kéne nézni. Valószínűleg nagyon rossz körökből választasz, nagyon rossz szempontok alapján
2021. szept. 26. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Hát kérdező, te aztán furcsa pasikat fogsz ki.

Szerintem ez egyáltalán nem általános

2021. szept. 26. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom el, és nem is kérdezem. FŐleg nem név szerint.

Az ex mutagatása, hogy milyen jó nő volt, az éppen elég arra, hogy a randi közepén távozz. Csak manipulálni akar, és ilyennel nekem nincs kedvem ismerkedni.

2021. szept. 26. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nyomorékok voltak, azonnal koptatni kell az ilyet.
2021. szept. 26. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak villogni akart előtted, hogy ő milyen jó pasi , hogy mennyi nője volt....

Kretén. Ja és nem ezaz általános.

2021. szept. 26. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

en is belefutottam mar ilyenbe, de nem elso randin, hanem mar ismerkedtunk egy ideje es szep lassan adagoltak ezeket az informaciokat.

az egyik azert tette, mert nagyon nem volt kiegyensulyozott a kapcsokatunk, egy ertem, o jobban odaig volt ertem, mint erte es pasikent nagysagrendekkel a kategoriam alatt volt (de megis vonzott valamiert), es o is erezte sajnos, hogy en nem vagyok annyira elkotelezett. eleg jo csaj exei voltak valamiert, es azert mutogathatta nekem oket, hogy feltekennye tegye , mutassa, h o ilyen noket is megkaphat, es azt hitte, ezaltal majd valahogy jobban fogok ragaszkodni hozza.

a masik siman egy egoista gyoker volt, aki odaig volt magaert (mondjuk o tenyleg baromi jo pasi volt) es csupan onfenyezesbol mutogatta a model stb. exeit. nevetseges.

2021. szept. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!