Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik, pedig még nem is láttam hogy néz ki. komolyan venné ha elmondanám neki?
Egyszerűen megőrjít, és nagyon tetszik az amit eddig mutatott a személyiségéből.
Szerintetek kinevetne ha elmondanám neki, hogy nagyon tetszik nekem?
Ez normális?
Kérlek ne tartsatok hülyének. :/
20N
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Nem tudjuk mennyit mutatott a személyiségéből de ha te így érzed elmondhatod neki, miért ne? Arra figyelj, hogy utána erre hogyan reagál és ha emiatt úgy érzed, hogy elzárkózik vagy elfordulna tőled akkor ne ragaszkodj hozzá.
Ha szerencséd lesz, kölcsönös a dolog :)
Sok sikert!
Ez teljesen normális. Sőt, egy olyan lány aki először nem a külső alapján ítél meg ritka. Ha elmondanád neki, hogy nagyon tetszik neked nem hiszem, hogy kinevetne. Ha beszélgettetek és rendesnek ismerted meg (márpedig valószínű, hogy annak, ha ilyennek mutatod be) akkor biztosan nem fog kinevetni, sőt lehet épp ő is úgy érez.
Vagy lehet, hogy nem és ez csak a személyiségének a feléd mutatott része.
De hát, ezt csak egyféle képpen tudhatod meg...
Viszont előtte gondold át! Szedd össze a tényeket, gondolkozz el és majd, ha a beszélgetés olyanra terelődik mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!