Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam tudtára, hogy tetszik, anélkül, hogy elmondanám neki?
Beleszerettem az évfolyamtársamba. Szoktunk beszélgetni, hülyéskedni, mindig köszönünk egymásnak, néha elkísér a buszmegbe, meg általában ha úgy végzünk, akkor együtt megyünk át ebédelni.. Szóval, az lenne a problémám, hogy valahogy a tudtára kellene adnom, hogy tetszik.. Úgy, hogy nem mondom ki..
Egyébként, ő is szokott mondani dolgokat.. Amik úgy jobban megmaradtak, hogy:
Én: Ti miért a másik oldalon szoktatok sétálni, amikor kajálni mentek?
Ő: Hmm.. Csak úgy.. De most ide jövök melléd, nem mindennap sétálhattok ilyen szép lánnyal.
*---*
A másik, az az volt, hogy tesin futnunk kellett 2km, de már nagyon elfáradtunk.. Elkezdtem sétálni.. Első körben amikor megelőzött, akkor megfogta a derekam.. Másodszorra pedig megint csak mondta, hogy "Milyen szép lány sétál itt?"
*---*
Meg, egyszer amikor a buszmegállóban álltunk, akkor beszélgettünk, majd néma csend lett.. Majd azt kérdezte, hogy: Lehetséges, hogy valaha megfogjam a kezed?
De szerintem ezt nem gondolta komolyan, mert mindig azt mondja, hogy meg szeretné fogni a combom, de ezt is csak hülyeségből mondja.. Bár nem mintha engedném..
Egyébként 14 évesek vagyunk :-)
Jelelj, morzezz, sok lehetoseg van.
Am csak reagalj a kerdesere, megszolalasaira hasonlo stilusban, mint o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!