Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ha picit ittasan felhívnám azt a férfit aki tetszik nekem, és elmondanám neki, hogy tetszik, és hogy azért mondom most mert ittam?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 21:05
1/13 anonim válasza:
Hát nekem két dolog jutna eszembe: hm.. jó vagyok
2.: ez a csaj piás.. akkor lehet hogy könnyen kapható
de ez egy vélemény csak
2/13 AvernusTriad válasza:
Akkor kedvesen bólogatna, és hazaküldene, majd másnap felhívna a kérdéssel: "emlékszel a tegnap estére?"
3/13 A kérdező kommentje:
de ha én telefonon mondom el ezt neki?
2012. júl. 21. 21:09
4/13 anonim válasza:
ha így akarsz kezdeményezni... akkor elég gáz. Max kihasználja ezt. De komolyan nem fog venni.
5/13 A kérdező kommentje:
akkor h derítsem ki tetszek e neki?
2012. júl. 21. 21:13
6/13 anonim válasza:
semmi sem történne! (én meg alapból rühellem a piás nőket :/ )
8/13 anonim válasza:
a legrosszabb dolog,
ami elég erős,
rajtad csámcsog majd
minden ismerős.
a legjobb változat,
ha az üveg tele,
józanul tölts,
több időt vele.
9/13 anonim válasza:
Próbáld ki, legfeljebb lesz egy sztorid, amin évek múltán együtt röhöghetsz a barátnőiddel.
Néha kell őrültségeket csinálni.
10/13 anonim válasza:
Hmm, én sem szeretem a piás nőket, de ezesetben tán még el is tekintenék a rossz érzésektől, és örömmel töltene el, már persze akkor, ha kölcsönös a szimpátia. Ha aranyosan adod elő, akkor még jól is elsülhet a dolog. Bár szerintem várd meg, míg kijózanodsz, és akkor keresd meg, ha nem is telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!