Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T. Nők, ha valaki elmondaná, hogy szerelmes belétek, később még alkalomadtán randiznátok vagy barátkoznátok vele?
Csak abban az esetben, ha érzek iránta valamit és/vagy tudom, hogy elég lenne jobban megismerni és biztos, hogy belé tudnék szeretni.
Amúgy a barátkozással óvatosan, mert azt sokan félreértik és nagyon kellemetlen szitukat tud okozni. (Főleg ha neked egyáltalán nem jön be, szóval az elég nagy szivatás tud lenni, hogy "de azért barátnak" megtartod a rosszabb időkre.)
Én adnék egy esélyt a dolognak!
26n
Szerintem ha nem akarsz, nem kell szerelmet vallani.
Amúgy vannak köztes kijelentések amik pl az én szívem megdobogtatják egy olyan embertől aki szimpi. Ilyen a "beléd tudnék szeretni" Ez lehet valaminek az előrevetítése és te is látod mit reagál a nő, hogy fogadja.
Ha gondolod írj privit és segítek ;)
26n
Ismerem jól vagy nem? HA nem és benyögi, hogy szerelmes belém, én azt nem tudom komolyan venni. Az ember olyanba szeret bele, akit ismer, akit nem, az csak fellángolás.
Randizni nem randiznék vele, nekem ez komolytalan. Barátkozni lehetne, de csak ha már lecsengett és belátta, hogy ez bullshit.
#nincs
Csak utólag mondja annak. Első látásra erős tetszés van, meg fellángolás.
A szerelem nem múlik el pár nap/hét alatt, ellenben, ha az első látásra szeretett lekoptat, pár nap alatt túlleszel rajta. Vagy ha olyat mond/tesz, aami nem passzol azokba az agymenésekbe, amiket róla ideologizáltál, könnyen kiábrándulsz belőle. Ez nem szerelem.
Számomra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!