Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » T. Nők, ha valaki elmondaná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T. Nők, ha valaki elmondaná, hogy szerelmes belétek, később még alkalomadtán randiznátok vagy barátkoznátok vele?

Figyelt kérdés

2018. júl. 19. 13:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Számodra nem, sokan viszont képesek rá elsőre látásra, beszélgetésre is beleszeretni valakibe.
2018. júl. 20. 07:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Van első látásra szerelem, de ez idővel derül csak ki, hogy valóban szerelem, vagy csak fellángolás.
2018. júl. 20. 08:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Ez nem fellángolás vagy rajongás, mert ugyanolyan érzés, mint később.
2018. júl. 20. 10:11
 14/23 anonim ***** válasza:
Az érzés ugyanolyan. Csak vagy átalakul szerelemmé, vagy nem. A fellángolás illékony, ezért sem komolyanvehető. És nem tudni, mi lesz utána, lesz-e utána szerelem, ha a valódi személyt ismered és nem a képet, amit remélsz tőle.
2018. júl. 20. 14:51
 15/23 A kérdező kommentje:
Nálatok és sokaknál lehet, hogy így megy, és nem veszitek észre azt, aki hozzátok való az első pillanatban, de mi érezzük. Ez nem fellángolás, mert a szerelem minden tünetét tartalmazza. Ha pl. valaki állandóan valaki másra gondol, csodálattal tekint rá, az nem fellángolás, hanem annál sokkal több.
2018. júl. 20. 22:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pl. valaki állandóan valaki másra gondol, csodálattal tekint rá, az nem fellángolás, hanem annál sokkal több." - Nem, pont ez a lényege a fellángolásnak. Lépj visszább egy kicsit, nézd meg alaposabban az egész embert, a szürke hétköznapok szemüvegén keresztül is, a hibáit is, a tökéletlenségeit is.

Van első látásra szerelem, én már átéltem, és próbáltam is lebeszélni magam, mert nem volt rá esély, hogy össze is jöjjön a dolog egyből (még összejöhet, de jelenleg erre nincs esély, én meg nem akarom rontani a megítélésemet), mégis, akárhogy nézem, szeretem minden akadály ellenére, egészében olyannak, úgy, ahogy van, de nem állítom piedesztálra, és nem csináltam belőle bálványt, nem istenítem, ha egyszer összejön a dolog mégis, az a világ egyik legboldogabb emberévé tesz, de elfogadom a mostani helyzetet is.

2018. júl. 20. 22:36
 17/23 anonim ***** válasza:

#15 “-a szerelem minden tünetét”

Kissé vicces, hogy úgy beszélsz a szerelemrõl, mint valami betegségrõl. Amúgy nem minden “tūnetét”. A szerelem nem csak felszínes csodálat és ábrándozás.

Nem attól lesz igazi, hogy ábrándozok egy emberrõl, meg gondolok rá, hanem attól, hogy jól érzem magam mellette (ehhez meg némi idõt kell eltöltenem vele).

Amirõl te írsz, az tipikus plátói mese, abból áll számodra a szerelem, hogy távolról idealizálod a nõt, gondolsz rá, fantáziálsz róla.

A szerelem ennél többrõl is szól, beszélgetések, másik személy mélységes megismerése, együtt töltött idõ, stb.

2018. aug. 4. 10:47
 18/23 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyenkor jól érzi a másikkal magát az ember, és idővel jobban megismeri, megismeri a hibáit is. Ez nem egy idealizált kép meg kivetítés, mivel nem is tudja az ember ilyenkor, hogy milyen a másik, nincsenek konkrét elképzelései. Na meg miért pont egy emberbe vetítene ki valamit, miért nem sokba... Egyáltalán miért vetítene ki bármit is, a szerelem egy érzés, ami jön magától, nem kell és nem is lehet ilyenekkel előkészíteni.
2018. aug. 4. 22:28
 19/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a szerelem egy ideig együtt jár egyfajta "idealizálással", felülértékeléssel, és a hibák nem észrevételével. Tehát az, hogy jobbnak látjuk a szerelmünket a valósnál, épp azt mutatja, hogy szerelmesek vagyunk.
2018. aug. 5. 07:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Te csak rajongsz erte, vagy max platoi szerelem ez. Nem is vagy vele egyutt... Csak egy altalad latott kepbe vagy beleesve.

Ha valaki odajonne igy szerelmet valami, en biztosan elhajtanam. Eleg ijeszto lenne.

Nyilvan szerelem elso latasra, de szamomra az az, amikor ket fel van. KETTO. Nen egy, aki epekedik a masik irant.

Majd ha mar eleg jol ismered minden hibajat es igy is erzel valamit, akkor az a szerelem.

Ez csak egy platoi csodalat.

2018. aug. 19. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!