Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T. Nők, ha valaki elmondaná, hogy szerelmes belétek, később még alkalomadtán randiznátok vagy barátkoznátok vele?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 13:30
21/23 A kérdező kommentje:
a plátói szerelem az, amikor távolról "szerelmes" valaki, látásból, ha jól tudom. egyoldalú szerelem ellenben létezik. velem így szokott történni, nekem nem kell jól ismernem a másikat. lettem én már szerelmes 5 szó után is. vagy elmebeteg vagyok, vagy ez is normális. bár nem hiszem, hogy bárki is eléggé ismeri a másik hibáit, mielőtt szerelmes lenne
2018. aug. 19. 09:08
22/23 anonim válasza:
Nem probléma, ha közölni szeretnéd az érzéseidet a szeretett nő felé. Egy nőnek nagyon fontos, hogy folyamatosan megerősítsd őt az érzéseidről szóban IS, és tudjon róla, hogy mekkora kincs ő a számodra.
De az esetben a probléma szerintem a türelmetlenséggel van. Ha idő előtt közlöd vele a "szerelmedet", akkor az némileg arra utal, hogy jobban foglalkozol a saját érzéseiddel, mint az övével. Te szavakat szeretnél közölni vele. Ha igazán tudsz szeretni, akkor ő nyitott lesz a szeretetedre, és idővel majd ő is hasonlóan reagálhat.
Hagyj időt neki, hogy ő nyisson feléd az alapján, hogy hogyan bánsz és beszélsz vele. Ha így nem érsz el semmit, akkor a túl korán kimondott szavakkal sem fog menni.
23/23 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy senki nem mondana nekem ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!