Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék szerelmes lenni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szerelmes lenni, de nem tudok?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok ( Igen tudom, biztos sok ilyen kérdés került már ki, de egyik sem fogalmazta meg pontosan azt, amit gondolok :D) általában lányokkal teljesen közvetlen vagyok, kedves és jókedvű, de fiúknál halkabb, kevésbé biztosabb, és nem is nagyon van, aki tetszene. Amit azért tartok furcsának, mert minden barátnőm szemelt már ki legalább egy fiút, vagy járt vele. Volt aki külsőre tetszett, de arról nagyon hamar kiderült, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Az osztályom 80%-a a "bebaszós-bulizós" klikkbe tartozik, ami nem is érdekelne, ha lenne hozzám hasonló, nyugodtabb, értelmes srác, akivel személyesebb beszélgetést lehet folytatni,nem egy energiavámpír,és legalább egy kicsit ad a megjelenésére.Az Én külső megjelenésemre annyit lehet mondani, hogy "tipikus rocker" :D Nincs lószagom, higénikus vagyok, vigyázok az alakomra, rendszeresen edzek, meg úgy alapból igényt tartok a külsőmre. A fő problémám az, hogyha beszélgetésbe elegyedek egy fiúval, akkor alig tud 1-2 mondatnál többet kinyögni, ( nem csak velem, unblock senkivel nem tudnak beszélni, csak ha haveri körben vannak). Nektek volt már tapasztalatotok hasonlóval? Tudnátok róla mesélni?
2018. jan. 25. 17:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon rég voltam már 16 éves és talán a tini párkapcsolatokba kellett volna feltenned, talán ott jobban tudnak segíteni.

Hát annyit tudok mondani, hogy keresgélj (?)

Szerintem 16 évesen nem baj, ha nem vagytok egy hullámhosszon. Nem kell még semmi komoly dolgot csinálod (értem ezalatt összeköltözés stb.)

Szóval nyugodtan vesd bele magad a pasizásba :D

2018. jan. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!