Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, haragudtatok már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, haragudtatok már egy férfira azért, mert ő szerelmes volt beléd?

Figyelt kérdés
Egy ideje szerelmes vagyok egy csajba, de nem zaklatom, meg semmi ilyesmi. Néha akaratlanul is bámulom, amit szörnyen restellek. Ő tudja ezt, de nem beszêlünk egymással, még köszönő viszonyban sem vagyunk, csak úgy ismerjük egymást, pontosabban csak egymás neveit ismerjük. Olyan érzésem van, hogy gyügyöl ezért, csúnyán és mérgesen néz. Az érdekelne, hogy volt e másoknak ilyen, vagy hasonló tapasztalata.
2017. okt. 14. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz szerelmes olyan emberbe, akit nem is ismersz? Csak a nevét tudod. Valószínűleg te őt elképzeled valamilyennek, aztán ha megismernéd, kiderülne, hogy teljesen másmilyen és mélyen csalódnál.

Hány éves vagy? Én ezt tizenpár évesen kinőttem...

2017. okt. 14. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért "gyűlöl", mert nem teszel lépéseket felé? Nekem azért rejtély, hogyha gyakorlatilag nulla szintű kapcsolat van köztetek, akkor hogy tudhatja, hogy szereted? Ahhoz azért kell egy komolyabb érzelmi kötődés, de azt írod, még köszönő viszony sincs. Ez így nekem nem áll össze.
2017. okt. 14. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokat néztem, és rájött, hogy bejön nekem, mára pedig már teljesen elvette az egész az eszemet. Üzengettet, hogy ne nézzem, meg hogy nincs esélyem. Azt is mondta már rólam, hogy idegesítem... Egyszer véletlen belenyúltam a hajába, de az tényleg csak véletlen volt. Az is gáz, hogy a közös ismerőseinknek ez egy nagyon jó, vicces téma. Már senkiben sem bízok emiatt. Amúgy 24 vagyok.
2017. okt. 14. 17:46
 4/6 Heart of Darkness ***** válasza:

Én is csak azt tudom kérdezni, mint az egyes válaszoló, hogy lehetsz szerelmes olyan valakibe akit nem is ismersz?

Egyébként velem volt olyan, hogy egy lány megutált mert elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Bár az igaz, hogy elég hülyén csináltam. A világ még az e-mail-es korszakban tartott ezért írtam neki ott egy ismeretlen címről. Elmondtam neki nyilván, hogy egy iskolába járunk és nagyon jól elbeszélgettünk egymással egy ideig bár ez kb 1 hetet jelentett. Majd bevallottam neki, hogy ki is vagyok és utána közönyös és bunkó lett velem. Suliban meg próbált megalázni és gúnynevekkel illetett. A legjobb az egészben az, hogy elvileg kedvelt engem és rendes volt velem mindaddig ameddig ez a dolog nem történt meg. Akkoriban sokan őt tartották a legkedvesebb és legszebb lánynak az iskolában. Én meg csak én voltam. Utólag gondolván sokkal jobb lett volna ha személyesen mondom el neki de nem tudtam hogyan kell vagy csak szimplán nem mertem. 13 éves voltam akkor.

2017. okt. 14. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék haragudni olyan férfira aki szerelmes belém... Talán még tetszene is mégha nem kölcsönös is, hogy ilyen sokat jelentek neki... Inkább ha utálna, kinevetne, megbántana stb. akkor tudnék utálatot érezni iránta, nade ilyen esetben anbszolút nem. Szerintem a legtöbben ezt így gondolják. Ne haragudj, de kissé problémás lánynak tűnik a kiszemelted.
2017. okt. 14. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem érti meg, hogy nem, és továbbra is játssza a creep-et meg bambul, akkor igen, utálnám, hogy az életminőségemey rontja.
2017. okt. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!