Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, haragudtatok már egy férfira azért, mert ő szerelmes volt beléd?
Hogy lehetsz szerelmes olyan emberbe, akit nem is ismersz? Csak a nevét tudod. Valószínűleg te őt elképzeled valamilyennek, aztán ha megismernéd, kiderülne, hogy teljesen másmilyen és mélyen csalódnál.
Hány éves vagy? Én ezt tizenpár évesen kinőttem...
Én is csak azt tudom kérdezni, mint az egyes válaszoló, hogy lehetsz szerelmes olyan valakibe akit nem is ismersz?
Egyébként velem volt olyan, hogy egy lány megutált mert elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Bár az igaz, hogy elég hülyén csináltam. A világ még az e-mail-es korszakban tartott ezért írtam neki ott egy ismeretlen címről. Elmondtam neki nyilván, hogy egy iskolába járunk és nagyon jól elbeszélgettünk egymással egy ideig bár ez kb 1 hetet jelentett. Majd bevallottam neki, hogy ki is vagyok és utána közönyös és bunkó lett velem. Suliban meg próbált megalázni és gúnynevekkel illetett. A legjobb az egészben az, hogy elvileg kedvelt engem és rendes volt velem mindaddig ameddig ez a dolog nem történt meg. Akkoriban sokan őt tartották a legkedvesebb és legszebb lánynak az iskolában. Én meg csak én voltam. Utólag gondolván sokkal jobb lett volna ha személyesen mondom el neki de nem tudtam hogyan kell vagy csak szimplán nem mertem. 13 éves voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!