Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » , , nem vagyok szerelmes de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

, , nem vagyok szerelmes de mint lány és barát érdekelsz"-ez alatt mit ért? (28F és 22N)

Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 23:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
"nincs kivel szexelnem, ezért most még maradjuk együtt, de ha jön valaki jobb, én leléptem."
2017. okt. 5. 23:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni valószínűleg. Ez a 'de mint lány érdekelsz' tipikusan ezt jelenti.
2017. okt. 5. 23:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Ket honapja szexkapcs van,de en szerettem volna valtoztatni de mostmar inkabb veget vetek ennek a marhasagnak
2017. okt. 5. 23:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit mondott. Kapcsolatot nem akar, de neha szexelne veled.
2017. okt. 6. 00:01
 5/12 A legrosszabb ***** válasza:
71%
Semmi tartásod nincs, de hajrá. Alázd még jobban magad.
2017. okt. 6. 00:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Lelehet szolni,oke,bizonyos szinten meg is erdemlem de azert mentem bele mert remeltem h megszeret mert mar akkor szerelmes voltam bele de nem valtozott semmi
2017. okt. 6. 06:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Friend-zone!

29f

2017. okt. 6. 20:03
 8/12 A kérdező kommentje:
De en ezt nem ertem,28 eves,alkalmi munkakbol tartja fenn magat,az anyjanal lakik es semmije sincs,eddig egyetlenegy kapcsolata volt s harom eve lejart es meg mindig csak azt siratja-en 22 eves vagyok,mindenki szerint jo nő-meg o is elismerte,van lakasom kocsim,es jogot vegzek-mindenki probalkozik de pont o nem,pont neki nem kellek,de miert?!Bazira idegesit mert ritkan leszek szerelmes eddig o a masodik az eletemben akit megszerettem s nehezen felejtek
2017. okt. 8. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Neki se munkája, se kocsija, neked minden megvan...

És mégis te tepersz utána. Ezzel most kit akarsz meggyőzni? Minket, vagy magadat, hogy nem csinálsz hülyeséget.

Egyébként ha jogot végzel, akkor lehetne annyi sütnivalód, hogy ennyire egyenes beszédet megérts, világosan megmondta, hogy csak dugni vagy jó neki.

2017. okt. 8. 00:17
 10/12 A kérdező kommentje:
De nem tudom elviselni h szeretem es nem vesz eszre
2017. okt. 8. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!