Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora lúzer lennék, hogy belém még soha, senki nem volt belém szerelmes? 19/L
Na, én "szeretlek", na mit szólsz? Mint embert ^^.
Ahogy már több helyen is elmondtam, de elmondom itt is:
"Szexelni mindenki akar!", csak van aki képes kivárni a kapcsolatban, és csak azzal az egyel akarja.
Olyan nem létezik, aki nem akar szexet.
Nem lehet, hogy neked túl magasak az elvárásaid és nem akarnak tőled komolyabbat?
A szerelem ritka dolog, egy szeretlek nem mindennapi ügy.
És jah gondolkozz miben nyithatnád jobban magad, lehet pl hideg vagy, vagy uncsi vagy nem tudom. Kisérletezz. Pl megnevettetni valakit.
Nem tudom, nem ismerlek.
Beszélgettem már nem egy hozzád hasonló lánnyal innen, zömében az volt, hogy képcsere után úgy eltűntek mint szürke szamár a ködben.
Nincs is ezzel baj, hiszen nem tetszhet mindenki mindenkinek, de innen feltételezem, hogy minimum egy Christian Grey szintű férfit akartok magatok mellé. Ezzel sincs baj, de ebben az esetben viszont maradjon az álmodozás és felesleges a rinya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!