Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora lúzer lennék, hogy belém még soha, senki nem volt belém szerelmes? 19/L
Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy merre lakik, a válasza pedig "Jelenlegi állapotomban nem ismerkedek" volt.
Mert, ha pl. Mocsolyástelepen lakna akkor el is tudnám fogadni a helyzetet.
Addig örülj amíg nem hazudnak szerelmet azért, hogy lefektessenek. Az jobb lenne? Nem hiszem. Én tudom, mert áléltem...
Engem sem szeretett senki tiszta szívből, csak mikor már idősebb voltam, 24 évesen lett olyan kapcsolatom amiben egy férfi szerelmes lett belém, és tényleg őszintén. Azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk.
Inkább a minőségre kell menni, nem arra, hogy jaj 19 évesen még nem volt senkid. Előtted az élet. Nekem ennyi idősen lett először kapcsolatom, mint amennyi most te vagy, de bárcsak vártam volna, és ne hittem volna el amiket mondanak, és ne adtam volna bizalmat. Mert mondani lehet a szeretleket, de az attól még nem feltétlenül őszinte és igazi. Szóval, ha csak mondják neked, azzal még nem leszel előrébb, mert sokan dobálóznak vele, ha az érdekük úgy kívánja. 31/N
Írtam, hogy kicsit messze lakok tőle, erre el is tűnt :'D
Hülyékedik itt csak, nem csoda hogy egy pasinak se kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!