Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy vagy több szakítás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vagy több szakítás, csalódás, kiábrándulás után ti nem érzitek magatokat egyre alkalmatlanabbnak a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az én érzésem az, hogy egyre rosszabb. Az első kapcsolataimhoz még teljes bizalommal álltam hozzá, mertem magamat adni, nyitott voltam és jóhiszemű.

Aztán jöttek a csalódások. Az első exem szakítás után hordott el mindennek, felemlegetett mindent amit valaha tett értem, mintha valami üzlet lettem volna és legszívesebben visszavenné. Mintha valaha kértem volna.

A második exem meg elhagyott miután felépíttette velem az önbizalmát, mondván nem vagyok olyan, mint mások, mit keres mellettem. Mint írtam, jóhiszeműen vágtam bele a kapcsolatba, így olyan kérdéseire is bízva adtam a választ, hogy mit szeretnek a nők, milyen kezdeményezés lehet a legjobb, mit gondolunk bizonyos dolgokról stb. stb. Egyszerű kíváncsiságnak tűnt, mivel az első komolyabb kapcsolata voltam. Utólag viszont úgy sejtem hogy nem is akart velem maradni csak amíg nincs jobb és csak tanult mellettem, hogy jobb legyen. Kihasznált.

Szóval ami lett belőlem ezek után az a bizalmatlanság, gyanakvás, zárkózottság és megjátszás, mert nem kellettem egyiküknek sem azért aki vagyok. Az első azt szerette bennem (vagy inkább magában...) aki mellettem lett, a második meg a titulus miatt tartott ("van barátnőm"), és mert nem hitte el hogy kaphat jobbat is. Amíg nem növeltem meg az egóját az iránta érzett szerelmemmel. 😞

Ti is éreztétek magatokat a kapcsolataitok után megsebzettnek, egyre sérültebbnek és távolságtartóbbnak? Ez normális dolog?

2021. aug. 7. 01:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem éreztem.

Nem volt sok, de mindegyikből tanultam valamit:emberismeretet és önismeretet.

2021. aug. 7. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, és nem is kell új kapcsolatot kezdeni, amíg fel nem épülsz belőle teljesen.
2021. aug. 7. 01:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
sajnos de éreztem már így
2021. aug. 7. 04:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt párválasztásban, úgyhogy nem tudom átérezni a helyzeteteket, de ne adjátok fel! Szurkolok nektek, hogy megtaláljátok a másik felteket. Hajrá srácok! 😉
2021. aug. 7. 06:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem így, már a kapcsolat alatt is meghúzom a határokat, ha bármi nem tetszik, azonnal szóvá teszem és változtatunk rajta. Nálam eleve sokáig tart az ismerkedés fázis, pont azért, hogy kiszűrjem akivel nem passzolunk.
2021. aug. 7. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!