Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen? Ez csak nekem fontos?
Figyelt kérdés
Számomra egy kapcsolatban nem csak a szerelem, szex a fontos , hanem az hogy a lány mellettem hogy fejlődik, tanul, mi lesz belőle. Volt egy barátnőm és akartam hogy legyen szakmája, büszke voltam rá hogy tanul meg minden.. aztán jött egy srác és elvette tőlem. A lány azóta ott hagyta a sulit, iszik, cigizik, és 8 általánossal takarító... Ahelyett hogy büszke lennék rá , ő az életem legnagyobb csalódása... Úgy élem ezt meg még 8 évvel a szakítás után mint például obiwan gondolt Anakinra a Star wars -ba Mikor atált a sötét oldalra Anakin.... Tudom hülyeség... De akkor is... 8 éve azon gondolkodom hogy elbuktam... Pedig mindenki próbáltam megadni a lánynak.. szakítás után is próbáltam beszélni a buta fejével de teljesen ellenem fordult.( Mondhatni átált a sötét oldalra) 26 vagyok fma 01:29
1/3 anonim válasza:
A támogatás meg a kalitkába zárás nem ugyanaz.. De szerintem nem vették el tőled hanem inkább te üldözted el. Ha legközelebb lesz valakid ne akarj az apja lenni és nevelni. Lehet hülyeséget mondok de van egy olyan érzésem,hogy neked hiányzott egy ehhez hasonló támogató közeg és talán ezzel akarod befoltozni a lyukat. Ha így van akkor ezen kellene dolgoznod először, ha nincs akkor bocsi.
2/3 A kérdező kommentje:
Félreérted. A lány akart tanulni és én támogattam.. a lány szeretett tanulni és láttam akar is .. csak valami megváltozott benne..
ma 01:47
3/3 anonim válasza:
Azt mondod 8 éve volt. Annyi idősen azért eléggé másképp értelmezünk sokmindent. Lehet csak "kinyílt neki a világ" és szimpatikusabb volt a szabad élet. De nincs értelme ezen rágódni mert magaddal cseszel ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!