Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem a fiú?
4hónap alatt 5x láttam.Azt mondja lelkileg meg van zuhanva és nincs energiája ehez most.Barátaival el megy sörözni,de azt mondta mikor már sokszor téma lett és megkérdeztem többszőr,hogy mikor láthatom újra,hogy kényszeritem meg,hogy ettől megy el a kedve.(Nem a betegesen ráakaszkodó vagyok.Nem zaklatás szerű volt.)Úgy írt rám,hogy régóta nézett instán,de volt barátom,ezérz nem akart beleavatkozni.Volt csók és nagyon jól érzem magam vele.Mintha a baránője lennék.Féltéleny,félt,törődő,hiányzom neki,fontos vagyok és szeret is.De nem tudom miért ilyen.Közölte,hogy telefonálni se szeret.És felköltözik pestre az egyetem miatt nyár végén,mondtam,hogy újra kezdhetné valaki mással,aki közel van.De ragaszkodott hozzám.Azt is mondta,hogy bármikor felmehetek majd látogatni.Viszont mikor megemlítem a talit ilyen kifogásai vannak:
-Kocsit mos
-Szobát takarít
-Éfettségire tanul
-Haverokkal van
-Nem úgy néz ki most a haja es nem ment még fodrászhoz
-Lelkileg nincs olyan állapotban
-Rossz az idő
Szóval van mire fogni mindíg...Drágám vagyok vagy édes vagy épp 1000×elmondja,hogy cuki és szivecskéz orba szájba,meg cuki mondatok.Meg akart hívni italra mikor taliztunk,vitt is már haza.Mit tehetnék?Miért ilyen?
Konkrétan ki akar dobni csak nem mer.
Ha valakit szeretsz akkor mindig keresed az alkalmat hogy talalkozhass vele.
mi a fene? hát ez eléggé ellentmondásos. jó, nyilván ezért írtad ki a kérdést, de még így is meglepő. és pár dolog nem tiszta: most akkor neten ismerkedtetek meg, az egyik találkozónál megcsókolt, mindig írja, hogy szeret, aztán pedig azt, hogy te erőlteted a találkozást?
ha ez így van, akkor én békén hagynám pár napig, szótlan maradnék, auztán ráírnék, és mondanám, hogy ha az elkövetkezendő héten sincs kedve velem lenni, akkor nem értem, miért van még velem, és ennyi volt részemről.
valószínűleg össze van zavarodva, és saknos az is sanszos, hogy nem akar párkapcsolatot, mégis jól esik neki ott tartani valakit a "latban".
de mimdegy, az általam leírtakat ha megrpópróbáloéd, minden kiderül. csak tényleg bírd ki, és ne keresd 5 napig, hátha cdak ennyire van szüksége.az ilyen komoly jövőre vonatkozó kijelentéseinek meg addig is ne higyj.
Egy bábu vagy, akit elővesz mikor szüksége van rád. Azért írja a cuki dolgokat, mert tudja hogy azzal tart a közelében. Nem vagytok kapcsolatban, de megkapja ami ezzel járna - figyelem, törődés, érezni hogy fontos vagy valakinek - miközben te szenvedsz. Egy tárgy vagy neki, akit elővehet a fiókból mikor támogatásra van szüksége.
Nincs köztetek párkapcsolat, ez egy nagy nulla. A szavainak annyi jelentősége van, mint például az éjfélkor kocsmából kitántorgó Józsi bácsinak, ugyanolyan közel vagytok egymáshoz érzelmileg.
Most félsz, de hidd el hogy baromi sok lehetőséged van ismerkedni és találni fogsz olyat aki komolyan vesz. Meg kell mondani neki hogy nincs kedved tovább szórakozni, esetleg soks sikert kívánsz, aztán tiltás-törlés MINDENHONNAN. Nem engedni hogy betegye a lábát még egyszer az életedbe.
3as vagyok. és igen. sajnos ebből én is leszűrtem új kpvetleztetéseket. ez a srác szánalmas, és élvezi, hogy másokat hmylét. én igyekeztem nem így állni hozzá, de a leírtak alapján én is úgy látom mostmár. (persze alapból kritikus vagyok az emberekkel és nem bízol senkiben)
tényleg azt tanácsolom, hogy hagyd, egy hétig ne írj. EGY HÉT. még nem kell elfelejtened, adj neki esélyt, hogy megmagyarázza, ha nem keres, akkor írj felejtési tippekért :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!