Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar tőlem a fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem a fiú?

Figyelt kérdés

4hónap alatt 5x láttam.Azt mondja lelkileg meg van zuhanva és nincs energiája ehez most.Barátaival el megy sörözni,de azt mondta mikor már sokszor téma lett és megkérdeztem többszőr,hogy mikor láthatom újra,hogy kényszeritem meg,hogy ettől megy el a kedve.(Nem a betegesen ráakaszkodó vagyok.Nem zaklatás szerű volt.)Úgy írt rám,hogy régóta nézett instán,de volt barátom,ezérz nem akart beleavatkozni.Volt csók és nagyon jól érzem magam vele.Mintha a baránője lennék.Féltéleny,félt,törődő,hiányzom neki,fontos vagyok és szeret is.De nem tudom miért ilyen.Közölte,hogy telefonálni se szeret.És felköltözik pestre az egyetem miatt nyár végén,mondtam,hogy újra kezdhetné valaki mással,aki közel van.De ragaszkodott hozzám.Azt is mondta,hogy bármikor felmehetek majd látogatni.Viszont mikor megemlítem a talit ilyen kifogásai vannak:

-Kocsit mos

-Szobát takarít

-Éfettségire tanul

-Haverokkal van

-Nem úgy néz ki most a haja es nem ment még fodrászhoz

-Lelkileg nincs olyan állapotban

-Rossz az idő

Szóval van mire fogni mindíg...Drágám vagyok vagy édes vagy épp 1000×elmondja,hogy cuki és szivecskéz orba szájba,meg cuki mondatok.Meg akart hívni italra mikor taliztunk,vitt is már haza.Mit tehetnék?Miért ilyen?

#fiú #tini #szerelem #fontos #15 vagyok #Pasim 18
2019. júl. 29. 14:02
1 2
 11/11 1112 ***** válasza:
Kifogásai vannak. Olyan állapotban talán mindig van az ember, hogy érdemesnek jó ötletnek találná a szerelmével találkozni. Szerintem sem kéne vele foglalkoznod. Lehet, hogy több lányt is szédít még; és amikor kifogásai vannak, akár még velük is találkozhat. És szerintem még pl valakivel, aki fontos, lehet rossz időben is találkozni. Szóval szerintem hagyjad őt, játszik veled csak talán. És ha úgy általában nincs kedve veled találkozni, gondolod, hogy majd lenne kedve veled élni? Ami szép volt, raktározd el magadban emlékként; de járni ne akarj vele. Barátkozni még ha akarsz , akkor akarsz, de egyébként azt se kell; de járni vele semmi képpen, de ha fontos neked, akkor időnként ráírhatsz,hogy mizu.
2019. júl. 31. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!