Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban teszem ha nem kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban teszem ha nem kezdek olyan férfival akibe ennyi együttérzés sincs vagy én reagálom túl a dolgokat?

Figyelt kérdés

A párommal már 4 éve együtt vagyunk. Az utóbbi egy évben eléggé megromlott a viszony, de nem tudtam szakítani, túlságosan azt érzem hogy hozzá tartozom.

Közbe meg ismertem egy férfit, de meg mondtam neki hogy nem szeretnék semmit amíg nem tudom le zárni ezt a kapcsolatot.

Hitegetni se akarom, úgyhogy ne hívjon randira, ne halmozzon el ajándékokkal, én ettől inkább rosszul érzem magam mint jól.

Nem nagyon akarta megérteni. Tovább írogatott.

Most hogy meghalt a párom édesapja szeretnék mellette lenni a bajban és félre tenni minden vitát.

Mondtam is ennek a férfinek, hogy mostmár tényleg szálljon le rólam. De ő csak el kezdett okoskodni hogy inkább a szakítással kéne foglalkoznom, és nem azzal hogy segítek.

Ennek a kapcsolatnak már úgy is vége, minek vagyok még itt.

Én ezen teljesen ki égtem, úgyhogy le is tiltottam.

Mindegy hogy mi lesz az életemmel a jövőben az biztos hogy vele semmi.

Igazam van?

2023. okt. 30. 06:17
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Vele semmi! Így igaz!
2023. okt. 30. 06:25
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Istenem, igekötők!
2023. okt. 30. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon nehèz olyat találni aki a jelenleginél nem csak még rosszabb is.

Ezért se szakítanak sokan.

2023. okt. 30. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Se vele se a pároddal nem kéne lenned.
2023. okt. 30. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem roaszabb a reginel, csak bantja hogy egy betrg allat nellett maradtal , nekef meg az oszintesrg faj amit az uj ferfitol kaptal..
2023. okt. 30. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, miből gondolod, hogy az exe "beteg állat" volt? Ezt seholsem írta 😂😂
2023. okt. 30. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Vele semmi - nem is baj, jobb is neki, ha talál olyan nőt, aki nem kapcsolatfüggő.

Te az vagy. Nem szereted a párodat, minden szr, de azért vele maradsz. Nagyon helyes, hogy ezt a másik férfi belátta, de jellemző, hogy te sértődsz meg, amikor rávilágított, hogy mekkora problémáa van veled.

2023. okt. 31. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!