Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha reagalok a napjara es azt mondom veletlen volt, lehet belole beszelgetes?
Figyelt kérdés
Mar 1x beszeltunk de aztan volt egy nezetelteres es azota nem, haragudtam ra ugy "valtunk" el.
Tetszett a stilisa a szemelyisege, de o mar nem fog keresni, tudom mert olyat irtam neki ami utan soha nem keresne.
Arra gondoltam reagalok a napjara amojijal tudjatok ami ott van a sztori alatt, aztan leirom hogy ki esett a telefon a kezembol veletlen volt, vagy hogy lefagyott a telefonom.
Lehet ebbol beszelgetes?
Lehetseges hogy nyit felem?
Fiatalok vagyunk, o 21 eves en 24
júl. 1. 20:24
1/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy pl ir egy mizut utana vagy megkerdezi hogy vagyok
júl. 1. 20:25
2/6 Antiszociális lény válasza:
Szerintem ne, ilyet max 14 éves korban volt divat csinálni..
3/6 anonim válasza:
Szerintem normálisan elnézést kellene kérni tőle és ha válaszol akkor megkérdezni adna-e neked esélyt. Nem debil gyereket kell eljátszani felnőttként, ultra gáz.
4/6 anonim válasza:
Most ugy akarnál tenni, mintha mi se történt volna? Vagy mintha megbocsátottál volna a semmire? Volt vmi sérelmed. Nem? Ami miatt beszóltál neki.
Nem is értem mit akarsz egyáltalán tőle ha annyi nem volt benne hogy ne haragudj látom rosszul érintett, vagy akármi?
5/6 anonim válasza:
Én nem kezdenék olyannal akivel "nézeteltéréseim" vannak ha nem ad okot rá.
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon kínos. Inkább írj rá valamivel a napjával kapcsolatban. Ezzel a véletlen voltal csak flegmusz, ha ezt ki os hangsúlyozod minek kérdezné meg, hogy mizu? Mivel "véletlen" reagáltál ergo nem akarsz dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!