Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha reagalok a napjara es azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha reagalok a napjara es azt mondom veletlen volt, lehet belole beszelgetes?

Figyelt kérdés

Mar 1x beszeltunk de aztan volt egy nezetelteres es azota nem, haragudtam ra ugy "valtunk" el.

Tetszett a stilisa a szemelyisege, de o mar nem fog keresni, tudom mert olyat irtam neki ami utan soha nem keresne.

Arra gondoltam reagalok a napjara amojijal tudjatok ami ott van a sztori alatt, aztan leirom hogy ki esett a telefon a kezembol veletlen volt, vagy hogy lefagyott a telefonom.

Lehet ebbol beszelgetes?

Lehetseges hogy nyit felem?

Fiatalok vagyunk, o 21 eves en 24

júl. 1. 20:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy pl ir egy mizut utana vagy megkerdezi hogy vagyok
júl. 1. 20:25
 2/6 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Szerintem ne, ilyet max 14 éves korban volt divat csinálni..
júl. 1. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normálisan elnézést kellene kérni tőle és ha válaszol akkor megkérdezni adna-e neked esélyt. Nem debil gyereket kell eljátszani felnőttként, ultra gáz.
júl. 1. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Most ugy akarnál tenni, mintha mi se történt volna? Vagy mintha megbocsátottál volna a semmire? Volt vmi sérelmed. Nem? Ami miatt beszóltál neki.

Nem is értem mit akarsz egyáltalán tőle ha annyi nem volt benne hogy ne haragudj látom rosszul érintett, vagy akármi?

júl. 1. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Én nem kezdenék olyannal akivel "nézeteltéréseim" vannak ha nem ad okot rá.
júl. 1. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kínos. Inkább írj rá valamivel a napjával kapcsolatban. Ezzel a véletlen voltal csak flegmusz, ha ezt ki os hangsúlyozod minek kérdezné meg, hogy mizu? Mivel "véletlen" reagáltál ergo nem akarsz dumálni.
júl. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!