Pár mondatos beszélgetés után Ti is furcsállnátok/sértésnek vennétek ha valaki telefonszámot kérne,vagy én reagálom túl?
Az ilyenek mondják 45 évesen, hogy "azért vagyok még szingli, mert így jó nekem", közben meg minden este álomba sírod magad, reggel pedig gyomorgörccsel ébredsz, mert tudod, hogy aznap sem nyitja rád senki az ajtót a pizzafutáron kivül. Mert ugye rendeltél két pizzát is hogy legyen másnap reggelre is valami kaja. De amikor a futár úgy köszön el, hogy "jó étvágyat nektek", akkor a legszivesebben kidobnád az egészet a kukába és felhúznád magad a fűtéscsőre sállal.
Értem én a problémát, van kockázat, de hangolj kicsit a műszereiden, mert ha ennyire érzékenyek, akkor egyedül fogsz meghalni 65 évesen elhízva, súlyos alkohol és nikotinfüggőként a macskáid társaságában és az egész lépcsőház élljenezni fog amikor a halottszállítók visznek el tepsiben.
Én nem veszem sértésnek ha pl. egy üzletben házhoz szállítást kérek és az elérhetőségem után érdeklődik megadom (nyilvánvaló okokból).
"ha a társkereső oldalon tud üzenetet írni,akkor máshol mivel lenne másabb?"
Nem ismerek olyan üzletet, futárszolgálatot stb ahol társkereső oldalon keresztül tartanák a kapcsolatot az ügyféllel.
Ha egy online senki idegenről beszélsz, ugyan miért kellene számot megadni?
Sem indoka, sem értelme, viszont baromi kockázatos.
Eleve, nem is vall nagy intelligenciára a kérés. Vagy simán hülyének néz téged, baleknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!