Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha online beszélgetek hónapoki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha online beszélgetek hónapokig egy tőlem 20 évvel idősebb férfival, aki olykor teteti az érzelmeit, olykor kámforrá válik, majd visszaporszívóz, kedvesen reagálok, naivnak tetetem magam, személyesen amint hozzám ér, kisétálok a házából, bunkó dolog?

Figyelt kérdés
Egyszer már találkoztunk személyesen, akkor öleltük egymást órákon át, de ő azóta szeretne többet is, ám nem vagyok hülye én sem, és amiért nem kommunikál őszintén, szívem szerint kicsesznék vele ezzel. Hogy számítson rá hónapokig, hogy megkaphat, de közben meg nem, csak erről persze nem szólok neki.

2023. júl. 30. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez tisztára olyan, mint Bunuel: A vágy titokzatos tárgya c. filmje.

Filmben elgondolkodtató, lehet elemezgetni, a valóságban viszont idióta játszmázás.

2023. júl. 30. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő is játszmázik velem. :((
2023. júl. 30. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez így van, akkor valóban csak szexre kellesz neki. Én is ismerek ilyeneket, ők ugyanezt csinálják.

Kérdés, hogy akarsz-e nála jobb lenni, vagy te is ugyanúgy folytatod a hülye játszmázást?

2023. júl. 30. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A játszma (amit a pszichológusok annak neveznek) csak akkor működik, ha mindkét fél részt vesz benne. Ha bármelyik fél nem akarja, akkor kilép belőle és megszakad a játék.

Ha pl. te lezárnád az egészet azzal, hogy nem ilyen kapcsolatot akarsz, akkor kilépnél a játszmából. De pont az a pláne, hogy nem akarsz, hisz azon töröd a fejed, hogyan csesszél ki vele - tehát tartani akarod a kapcsolatot vele ilyen húzd meg-ereszd meg módon.

Nézd meg azt a filmet, ha tudod, nagyon tanulságos lenne neked.

2023. júl. 30. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem!
2023. júl. 30. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye?

Belefektetnél egy rakás időt abba, hogy "megbüntess" egy faszit, akivel igazán nem is érdeklitek egymást?

De, hülye vagy.

2023. júl. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!