Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés idősebb férfivel lenni?
Nekem 17 és fél év korkülönbséggel van tapasztalatom. Hatalmas türelme van hozzám és mély gyászból tudott kihozni a humorával (édesanya elvesztése.)
Neki nagyon imponál, hogy sokkal fiatalabb vagyok. Na, meg bizonyos mértékig pozitívabban gondolkodó is.
Közben eszembe jutott egy közeli jó barátom története.
14 év korkülönbség. (Nyilván a férfi volt idősebb.)
Évtizedeken át tartó házasság volt hatalmas nagy szerelemmel. A nő akart válni, érthető okokból. (A férfi nagyon ideges és kötözködő típus volt néhanapján.)
A férfi most is vissza akar menni a volt feleségéhez. Egyfolytában siratja a közös múltat, nem hajlandó új életet kezdeni egyáltalán. (Nyilván van már egy azóta felnőtt gyerekük is.)
1-es válaszoló voltam.
A kérdésedre nem lehet normális választ adni olyan szempontból, hogy minden ember más, és akinek van is tapasztalata az az adott férfiról fog írni, de az nem olyan lesz mint akiről te írsz.
Tehát ha én leírom, hogy mit tapasztaltam egy 15 évvel idősebb férfival kapcsolatban, az nem biztos hogy te is azt tapasztalnád azzal a személlyel aki téged érdekel.
Van tapasztalatom, de az illető nagyon domináns, vezető egyéniség volt (ami nekem tetszett), felnéztem rá emberként, férfiként stb. Generációs különbségek ugyan adódtak, de ez is összecsiszolódási kérdés, ki mit hajlandó megtenni a másikért, a kapcsolatért (ami még nem önfeladás kategória).
Úgyhogy ez az egész kérdés azon az adott két emberen (személyiségükön) múlik, és azon hogy hogyan állnak hozzá a párkapcsolathoz. Nem a születésnapjuk fogja eldönteni hogy jó páros lesznek e az életben vagy sem. Lásd Ernyei Béla (81) és a felesége (43).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!