Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés idősebb férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés idősebb férfivel lenni?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. Idáig mindig csak 1-2 évvel idősebb párjaim voltak, viszont elkezdett vonzani egy férfi,aki 14 évvel idősebb tőlem. Akinek van tapasztalata ekkora korkülönbséggel lévő kapcsolattal, leírnátok,hogy milyen? Előnye, hátránya? Illetve,hogy a hétköznapi életben mennyire befolyásoló tényező a generációs különbség? Köszönöm.
2023. jún. 27. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Nekem 17 és fél év korkülönbséggel van tapasztalatom. Hatalmas türelme van hozzám és mély gyászból tudott kihozni a humorával (édesanya elvesztése.)

Neki nagyon imponál, hogy sokkal fiatalabb vagyok. Na, meg bizonyos mértékig pozitívabban gondolkodó is.

2023. jún. 27. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem volt, de 44 éves pasival mivel már felnőtt érett nő vagy (gondolom) nem hiszem, hogy gondot okozna a 14 év, ha szeretitek, tisztelték egymást, közös a cél, hasonló az életforma.
2023. jún. 27. 08:33
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Közben eszembe jutott egy közeli jó barátom története.

14 év korkülönbség. (Nyilván a férfi volt idősebb.)

Évtizedeken át tartó házasság volt hatalmas nagy szerelemmel. A nő akart válni, érthető okokból. (A férfi nagyon ideges és kötözködő típus volt néhanapján.)

A férfi most is vissza akar menni a volt feleségéhez. Egyfolytában siratja a közös múltat, nem hajlandó új életet kezdeni egyáltalán. (Nyilván van már egy azóta felnőtt gyerekük is.)

1-es válaszoló voltam.

2023. jún. 27. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Puhabb a futykos.. budos ven szag.
2023. jún. 27. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanaz a véleményem, mint a #2-esnek, ha szeretitek egymást, kölcsönös tisztelet és bizalom van akkor nem lesz semmi gond. Hasonló a tapasztalatom, mint amit az #1-es is írt, olyan türelmes, gyengéd volt hozzám mint még senki előtte. Biztonságban éreztem magam mellette. A kora eleinte aggasztott de ahogy megszerettem már nen érdekelt
2023. jún. 27. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
A 49 esek már rigalmatlanok dirigálnak megfelelési kényszert akarnak kiváltani, nem tudnak váltani, vagy hozzászokni a spontenaitáshoz sem, morgós emberek útján vannak elindulva
2023. jún. 27. 08:48
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
* jav 40-esek
2023. jún. 27. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

A kérdésedre nem lehet normális választ adni olyan szempontból, hogy minden ember más, és akinek van is tapasztalata az az adott férfiról fog írni, de az nem olyan lesz mint akiről te írsz.

Tehát ha én leírom, hogy mit tapasztaltam egy 15 évvel idősebb férfival kapcsolatban, az nem biztos hogy te is azt tapasztalnád azzal a személlyel aki téged érdekel.

Van tapasztalatom, de az illető nagyon domináns, vezető egyéniség volt (ami nekem tetszett), felnéztem rá emberként, férfiként stb. Generációs különbségek ugyan adódtak, de ez is összecsiszolódási kérdés, ki mit hajlandó megtenni a másikért, a kapcsolatért (ami még nem önfeladás kategória).

Úgyhogy ez az egész kérdés azon az adott két emberen (személyiségükön) múlik, és azon hogy hogyan állnak hozzá a párkapcsolathoz. Nem a születésnapjuk fogja eldönteni hogy jó páros lesznek e az életben vagy sem. Lásd Ernyei Béla (81) és a felesége (43).

2023. jún. 27. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
#6-os, ez csak a te tapasztalatod. Nem minden idősebb férfi ilyen, illetve sok fiatalabb pasi talán nem dirigálós? Ez nem a kortól függ.
2023. jún. 27. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Ez tényleg kortól függetlenül működik, 20 éves is lehet parancsolgatós török basa.
2023. jún. 27. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!