Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem egy 15 évvel idősebb férfivel, hogy
érdekel?
Figyelt kérdés
Úgy érzem tetszek neki, de nem tudom mit tegyek, hogy érezze, hogy ő is érdekel engem.
Írjál nekem nyugodtan. Te is tetszel nekem. Folyton te jársz a fejemben.
2022. aug. 19. 20:12
2/15 anonim válasza:
Pontosan ugyanúgy, ahogy egy fiatalabbal.
2022. aug. 19. 20:13
3/15 anonim válasza:
Márpedig jeleket kell adnod-mosolygás, hosszasan nézni, testgesztusok, anélkül nem megy. Nekem max 10 év a dolog, 35 évesen max olyan 25 feletti nőkkel vagyok hajlandó kezdeni, az alatt még gyerekesek nekem.
2022. aug. 19. 20:19
4/15 A kérdező kommentje:
3. Mit jelentenek a testgesztusok?
Szoktunk jókat nevetni, talán flörtölünk is, de itt megállt a dolog.
2022. aug. 19. 20:24
5/15 anonim válasza:
Hol szoktatok találkozni? Munka vagy hobbi kapcsán?
2022. aug. 19. 20:28
6/15 anonim válasza:
4.
Azok nem működnek, különösen nem azok a röhejes "10 lábtartás amiből biztosan szeret" - és akkor ilyeneket kellene nézni, hogy XY kislábujjának vége milyen szöget zár be a másik lábának sarkával meg ilyen ökörségek. Baromság.
Mond meg neki, vagy menjetek el egy közös kávéra.
2022. aug. 19. 20:28
7/15 anonim válasza:
6. Volt 8 barátnőm a 37 évem során, de egyszer sem volt ilyen, hogy a nő hívot volna el valahová, akár kávézni. Nem, mind a 8 szor én tettem meg a kezdő lépést, de abból fele arányban volt jelzés is, pl táncos buli, ahol 6 an táncoltunk 4 fiú, 2 lány, és az egyik lány tánc közben megmondta a nevét. Ez is egy jelzés volt. Másik meg egyetem, beszélgetős, random párok, és mesélt magáról, hogy szeret túrázni, de 1 éve nem volt, de szívesen elmenne már, és megkérdeztem, hogy társulhatok-e, és nevetett (egy jelzés). Nem, nők nem fognak elhívni, vagyis a művelt, tanult nő nem, de ad jelzést. Ahány, annyi fajta jelzés van.
2022. aug. 19. 20:33
8/15 anonim válasza:
7.
És ezek semmiben nem különböznek a natúr udvariassági formuláktól, kissé pszichopata (de mindenképpen felelősséghárító) játszma ez így, mert bármikor kivédhető, hogy "az nem jel volt, hanem csak udvariassági formula". Tökéletes taktika, de mellé etikailag erősen aggályos is.
2022. aug. 19. 20:51
9/15 anonim válasza:
Ugyanazt, mint 15 évvel fiatalabb férfinél. Mosolyogj, érintsd meg, érdeklődj a napjairól, terveiről, kapcsolatairól (hogy egyáltalán szingli). Amikor már beszélő viszonyban vagytok keress olyan programot, amihez mindkettőtöknek van kedve és ha félsz elhívni, akkor vezesd rá, hogy ő hívjon el.
2022. aug. 19. 20:58
10/15 anonim válasza:
Én párom is 15-el idősebb. Egyszerűen megmondtam nemi, hogy ez van, nem semleges, tudunk-e kezdeni valamit a szituval, vagy a barátságunknak is lőttek-e. Tudtunk mit kezdeni szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!