Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy ez tényleg illetlenség?
Szerintem, ha lenne barátnőd, akkor sem kellene ezeket a dolgokat a haverokkal kibeszélni...
28/N
Ha lesz barátnőd, akkor se beszéld ki, hogy ti ketten mit csináltok a hálóban. Ez csak rátok tartozik, és remélem nem csak azért lesz a barátnőd, hogy dicsekedj a dolgaiddal.
Ui: egyik lány sem fog örülni, hogy kibelszélik.
A korosztályodban lévő fiúkra szerintem kevésbé jellemző a diszkréció, hiszen fontos, hogy adott társaságban dicsekedjenek a kalandjaikkal, mert ettől menőbbnek tűnnek. Úgyhogy ez a része nem szimpatikus úgymond a felnőtté válásnak, de normálisnak tekinthető.
Szemlesütés helyett jobban tennéd, ha felkapnál egy pár edzőcipőt, mert nincs olyan srác, aki sportosabb külsővel ne vonzaná jobban a csajokat, ha már a szövegeddel nem nyűgözöd le őket (bár ezt csak tippelem). Nem hiszem, hogy csak Brad Pittre ugranának a nők, és sokat tehetsz azért, hogy nyafogás helyett javíts az általad problémásnak tartott helyzeten.
Engem százszor jobban zavarna, ha érezném, hogy csak miattam nem beszélnek ilyen dolgokról. Na AKKOR érezném magam igazán szánalmasnak!
Ha nincs barátnőd, az nem a világvége. Ne sajnáld magad és pláne ne várd el, hogy sajnáljanak! Ha nincsen csajod, az a te problémád, ne várd el, hogy más is szarul érezze magát ettől! A témához hozzászólni meg nem csak a saját élmények alapján lehet, lazán be lehet kapcsolódni a beszélgetésbe, mert véleményed lehet a hallottakról.
Ugyanazt írtam, amit a 6. válaszoló, engem mégis lepontoztatok, míg ő 100%-os.
Ezt komolyan nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!