Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exnek szülinapi/névnapi sms?
Kb. fél éve szakítottunk a barátommal. Elég csúnya eset volt, kiabálás, ruhakidobálás, meg minden, ami egy szappanopera részhez kell. :)
Szóval azóta találkoztunk, "kibékültünk", de nem kezdtük újra. Nem is tartjuk a kapcsolatot egyáltalán. Viszont ő írt a szülinapomra meg a névnapomra is sms-t. Neki holnap lesz a születésnapja, és nem tudom eldönteni, hogy írjak e neki. Nem kínos ez? Az ember minden exét felköszönti, vagy mi?
Nekem ez picit furcsa. De ha nem írok, akkor meg úgy érzem, hogy paraszt vagyok. :D
Ilyenkor mi az illendő?
Előre is köszönöm!
5-ös: évekkel később is megy a köszöntgetés? És ez a párodat nem zavarja? Igazság szerint azt sem tudom, hogy van e neki valakije, és hát...nekem ez akkor is furcsa. Tehát engem biztos idegesítene, ha a pasim kapna 6 különböző sms-t 6 különböző nőtől, akikkel régebben...
Na jó, hát akkor írok neki. Nálam a közösségi oldal nem játszik.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!