Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, illetlenség ilyesmit kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, illetlenség ilyesmit kérni?

Figyelt kérdés
...megkérni egy fiút, hogy tanítson meg csókolózni? Adott egy tapasztalatlan lány és egy tapasztaltabb fiú.(valamennyire vonzónak is találják egymást) Ha a lány megkéri ilyesmire az nagyon kiábrándító tud lenni? Ti mit mondanátok? Esetleg ha valaki csinált már ilyesmit, az hogy járt?

2013. jan. 4. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha egy lány ilyet kérne tőlem. :)
2013. jan. 4. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha úgyis van vonzalom, akkor nem kell ilyet kérni, egyszerűen csak jöjjetek össze :)
2013. jan. 4. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem megalázó. Ha tőlem iet kérne egy csaj, tuti nem teljesíteném, és a szememben nagyon nagyot süllyedne.
2013. jan. 4. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez aranyooooooooooooos. :) Én lánytól kértem ilyet, mikor még 15 voltam. Nővérem osztálytársnője volt, akkor ő volt 17,5. Elmondtam neki mi a helyzet, mikor egyszer kettesben maradtam vele. Ő pedig elmondta, h a csók intim dolog és hogy a szerelmes emberek csókolóznak és ő nem akar velem, meg amúgy is van barátja. Jól felsültem. :D
2013. jan. 4. 18:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Hűha, ellentmondásos válaszok! Köszönöm mindenkinek egyébként.

3-as azért süllyedne nagyot a szemedben, mert azzal, hogy megkér ilyesmire olyan mintha nem lennétek egyenrangúak? Az lenne a benyomásod, hogy ő túl gyerekes, ha ilyesmire megkér, vagy éppen ellenkezőleg, te éreznéd magad lekezelve, mert ő ilyeneket kér tőled? Kifejtenéd?

2013. jan. 5. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác kifejezetten örülni fog neki.
2013. jan. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!