Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem illetlenség lebunkózni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem illetlenség lebunkózni a barátnődet?

Figyelt kérdés

A barátommal elkezdtünk beszélni és a harmadik mondata az volt, hogy hallotta, hogy bunkó voltam. Én meg csak néztem. Kiderült, hogy nem köszöntem egy csajnak, nem vettem észre, ő meg egyből rohant a barátomhoz panaszkodni. De akkor is rosszul esett, amit a barátom mondott. Túlreagálom?

16/L

2010. ápr. 21. 19:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Túl
2010. ápr. 21. 19:56
 2/20 anonim ***** válasza:
69%

Ennél a szónál semmit nem utálok jobban! Főleg nőre mondani ilyet! Szerintem nem reagálod túl.

Amúgy előfordul, hogy nem veszel észre valakit az utcán, annak a csajnak sem kellett volna rögtön rinyálni.

Én egyszer saját hugom mellett mentem el az utcán mert nem vettem észre. Úgy szólt utánam. :D

21 L

2010. ápr. 21. 19:57
 3/20 anonim ***** válasza:
34%

Igen, túlreagálod. Mellesleg nem tudták, hogy nem direkt nem köszöntél a barátnődnek, ezek alapján akkor jogos volt, hogy lebunkózott.

21/l (csak hogy nehogy azt hidd, valami "hülye pasi" írt ilyet)

2010. ápr. 21. 19:58
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem bunkóság csak figyelmetlenség volt. A barátod meg egy paraszt, hogy ezt finoman nem tudja megfogalmazni feléd. Ez már bunkóságnak számít. Egy érett értelmes férfi megtudja válogatni a szavait. Úgy ahogy a nő is ha értelmes, érett. 29/N.
2010. ápr. 21. 19:59
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Ilyenkor jövök rá hogy az én párom valószínűleg extra"illetlen". Minden nap kapok ilyet ha nem csúnyábbat... Szerintem kevés olyan pasi van aki sosem mond ilyet.
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg nem..., egy kapcsolat alapja a tisztelet...ha lebunkóz...hol van itt a tisztelet...még ha esetleg igaza is volt...?!

Mi sosem mondunk ilyeneket egymásnak a párommal...!

Én biztos elmagyaráztam volna neki, hogy ne tárgyaljon így velem, mert legközelebb repül a fogsora...

19/L

7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2010. ápr. 21. 20:02
 8/20 Thurston ***** válasza:
36%

Hú, imádom, amikor valaki ennyire kicseszettül komolyan veszi az életet.

Hazudtam, szánalmas dolognak tartom. És túlreagálod.

2010. ápr. 21. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
B.szki engem meg múlt héten elütött az apám, mikor mentem át az úton, aztán kiszállt és megkérdezte hogy hívjon a mentőt... Akkor én mit szóljak?!
2010. ápr. 21. 20:10
 10/20 anonim ***** válasza:
47%

20:03!

A tisztelet a másikkal szemben "szánalmas" dolog?

Én még nő létemre sem engedem meg magamnak, hogy egy hapsival így beszéljek..., fordítva meg még gázabb..., azért egy férfi tisztelje már a nőket...!

Bár az ilyen nem is férfi...csak egy p*cskaktusz...

2010. ápr. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!