Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem illetlenség?
Párommal gyakran vitázunk apróságokon, én ki nem állhatom ezeket a vitákat, de ő elég sokszor fennakad tényleg egész kis hülyeségeken és addig akar elmenni a vitában még el nem ismerem, hogy 100%-ig neki van igaza.(Nem szoktam elismerni, csak ha tényleg így van.) A probléma az, hogyha társaságban vagyunk, pl. barátainkkal kertpartin, akkor sem siklik el az ilyenek mellett és a többiek előtt egy hülyeségen elkezd veszekedni velem, utána pedig mély letargiába esik és nem szól senkihez egy szót sem. Engem ez bánt, de ő erre csak azt mondja, hogy nem fogja megjátszani magát és mindenkinek vigyorogni, ha épp rossz kedve van. Ezt valahol meg is értem, de nem illetlenség a többiekkel szemben? Én ilyenkor nagyon kényelmetlenül érzem magam, egyszer mert mindenki látja milyen mogorva párom van, (sőt, rossz érzés, hogy esetleg sajnálnak) másodszor pedig mert másoknak is kellemetlen, ha azt hiszik, hogy a párom rájuk haragszik.
Értem, hogy nem hajlandó megjátszani magát, de társaságban nem illőbb a személyes gondjai ellenére is beszélgetni, ha nem is végignevetni az estét?
Segítség!
hány éves a fiatalember, 12? vagy2? mert ez kb. az első dackorszakra jellemző viselkedés. felnőtt embertől nemcsak illetlenség, de bunkóság és tapintatlanság a párja és a vendégek felé is, hiszen őket is kínos helyzetbe hozza.
ha nem tud felnőtt, kulturált ember módjára viselkedni, tanítsd meg (ha van hozzá türelmed). ha nem hajlandó, én hagynám a fenébe...tudod ki égne vele...
21 éves, sajnos elég makacs, de szinte ez az egyetlen gond a kapcsolatunkban. Elhagyni nem fogom mert nagyon szeretem, de ő mindig csak azt hajtogatja, hogy ő kizár másokat és nem fog jópofizni, ha nincs kedve..
Én pedig pont az a személy vagyok, aki mindenkivel kedves, azzal is akit nem kedvelek kifejezetten, ő pedig ezt nem szereti bennem..
"nem fog jópofizni, ha nincs kedve" meg "kizár másokat"...hátja, mondják, hogy a jólneveltség kissé jellemtelenné tezsi az embert. lehet, hogy ez igaz. az viszont biztos, hogy a neveletlenség bunkóvá (lásd pasid).
én tleg nem égetném magam vele tovább, de Te nyilván fogod. hidd el, ha nem változtat ezen, akkor egyre jobban fog zavarni Téged is. illetve ne hidd el. majd megtapasztalod.
Én maximálisan megértem a párod viselkedését, ugyanis én is ilyen típus vagyok. Nem kell mindig alkalmazkodni másokhoz.
Miért legyen jókedvem, ha most éppen rossz a kedvem ?
Mindenkinek lehet rossz a napja. Én értelek téged is mert ez kellemetlen. Szerintem valami lelki probléma van a háttérben amiért ő így viselkedik. Tudom magamról.
28/F
Elsősorban feléd bunkóság, amit csinál, hiszen téged éget le mások előtt. Én a helyedben asszem otthagynám, de mivel ez most nem játszik, megmondanám neki, hogy ha nem képes felnőtt módjára viselkedni, és engem éget illetve a többiek estéjét elrontja, akkor nem fogok vele társaságba menni.
Ha ezt csinálná, én direkt nem foglalkoznék vele, nem baj ha látja, hogy nem az ő hangulatingadozásai határozzák meg a többiek kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!