Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem illetlenség lebunkózni a barátnődet?
A barátommal elkezdtünk beszélni és a harmadik mondata az volt, hogy hallotta, hogy bunkó voltam. Én meg csak néztem. Kiderült, hogy nem köszöntem egy csajnak, nem vettem észre, ő meg egyből rohant a barátomhoz panaszkodni. De akkor is rosszul esett, amit a barátom mondott. Túlreagálom?
16/L
Kérdező! Legyen már tartásod és büszkeséged..., mi az, hogy túlreagáltad? Nem, nem reagáltad túl...!
Ilyet mondani egy nőnek, hogy bunkó...
Én szájba vertem volna, utána ott hagytam volna...
19:58-as vagyok
Mi az, hogy egy nőnek legyen tartása, és hogy egy nővel ne viselkedjenek így? Mi mivel vagyunk különbek, mint a férfiak? Szerintem semmivel! Utálom a női egyenjogúságot, az ezekért harcoló nőktől egyenesen kiráz a hideg, de ami a belső értékeket érinti, nem kéne különbséget tenni férfi és nő között! A férfiaknak is ugyanúgy rosszul tud esni, ha lebunkózzák őket! Ne azért ne bunkózzanak le, mert nő vagyok, hanem azért ne, mert nem adtam rá okot! Majd ha korrektül viselkedek, és úgy bunkóznak le, akkor felháborodok! Az a szó, hogy "bunkó", még nem egy vérese komolyan veendő sértés! Majd ha pl. le riherongy ribancoznak, akkor felháborodok.
01:36!
Nah látod, pont ez az, hogy én nem beszélek így a férfiakkal, akkor elvárom, hogy talán ők is tiszteljenek anynira, hogy nem beszélnek velem így...!
Egyébkén én azért igen is teszek különbséget férfi és nő között, mondjuk azért elvárom, hogy kinyissák előttem az ajtót stb stb, de bocs, hogy nőnek érzem magam...:D
Jah és ahogy kivettem a kérdező szavaiból, szerintem ő sem beszél így a barátjával, akkor ő hogy meri megengedni magának ezt a hangnemet...
Látjátok...pontosan azért nem tisztelik már a nőket, mert vannak, akiket hidegen hagy, hogy hogy bánnak velük...pfff...
Jah...és még annyit, hogy a kérdező nem hiszem, hogy adott rá okot...meg sem kérdezte, hogy hogy volt, hanem egyből pálcát tör fölötte...meg lebunkózza...
Jah és szerintem egy úriember, akkor sem tárgyal így, ha igaza van...!
És igazán sajnállak, ha te nem érzed magad különbnek az ilyen tahó hapsiktól magad...ne magadból indulj ki...én se szoktam így beszélni a férfiakkal...
hát ez egy dologtól függ.. h mondta a pasid,hogy bunkó voltál ? mer nagyon sok lehetőség van,és attól fögg hogy jogod van e megsértődni xd.. pl : " hallottam bunkó voltál" (mosolyog hozzá,és megpuszilja anyakad)
vagy ... "halottam bunkó voltál" (grimaszol,és olyan mintha leakarna köpni) xD szal ez attól is függ hogy mondta.. de szerintem ha csak így viccelődve akkor ne vedd a szívedre..én 15 vagyok,és a pasim már mondott hasonlókat,de nem vettem a szívemre mer tudom,hogy nem rosszból tette.. De vixa is vághattál volna :D és akkor tudja hol a helye,és h téged ne bunkózzon xd
sztem nem reagáltad tul.
már milyen az h a pasid valami csajnak a pártját fogja mert h jaj szegénynek nem köszöntek hát belehaal.. téged meg ott lebunkooz-.-:/
szoval én melletted vagyok:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!