Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagálom, vagy ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog?

Figyelt kérdés

Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.

Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.

De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..

okt. 27. 09:49
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem jogos. Mondta, hogy bulizni megy. Tudtad, hogy hol van és kikkel, bár semmilyen elszámolással nem tartozik neked. Ma még valószínűleg fel se kelt.
okt. 27. 09:53
 2/41 A kérdező kommentje:

1. Férfiként vagy nőként válaszolsz?

Szerintem nem volna olyan nagy dolog a buliból írni egy üzenetet vagy, ha hazaért..

okt. 27. 09:58
 3/41 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy annyira szétcsapták magukat alkohollal, hogy szerencsétlen még ott alszik a haverjainál, meg részegen nem biztos, hogy azaz első, hogy írok, mert ha olyan állapotban volt, ha hazaért, hogy írjon lehet, hogy csak simán alszik otthon. Szerintem ne gondolj semmi rosszra.
okt. 27. 10:01
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlreagálod szerintem. Beszámolt róla, hogy mi a programja, ez a lényeg. Majd ha olyan állapotban lesz, akkor biztos fog keresni, ha egyébként is rendes és normális veled. Emiatt nem érdemes szerintem balhézni, teljesen felesleges konfliktus.

okt. 27. 10:22
 5/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok!

Én eléggé fortyogok most a dolgon, de akkor megpróbálok nem sárkánnyá változni.

okt. 27. 10:35
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a többiek véleményét, és én is nőként írok. Egyébként én amúgy is az a típus vagyok, hogyha program van, akár baráttal, akár partnerrel, akár családtagokkal, akkor az ottlévőkkel foglalkozom, és nem pötyögök a többiekkel, akik nincsenek ott. Nyilván, ha fontos, sürgős valakivel vmi, belefér 1-1 üzi, de fordítva is azt szeretem, ha az épp velem lévő rám koncentrál. Van pl. egy barátnőm, a párja hívja akkor is, amikor találkozunk, és min. 10 percet dumál, holott tudja, hogy a barátnőm hozzám jött át, ők együtt is élnek, mégis locsog, hogy épp milyen volt a napja, részletezi azt is, ha nem történt semmi különös. Ez kicsit bosszantó, hiszen pár óra múlva személyesen is elmesélhetné otthon a napját.

A konkrét szitudra: Italoztak, valószínűleg elég fáradt volt a buli végére, most még ébren sincs. Szerintem amúgy ráér 1 nap 1-szer beszélni, ha nincs semmi extra, én nem pártolom kapcsolatban sem, hogy egész nap non stop beszéljünk.

okt. 27. 10:49
 7/41 A kérdező kommentje:

6. Köszi a választ, egyetértek, és én sem azt várnám, hogy engem hívogasson amikor barátokkal van.

De se egy haza ért üzenet, semmi.

okt. 27. 10:54
 8/41 anonim ***** válasza:
41%

Jogosan esik rosszul. Én is igénylem, hogy tudjak a másikról, illetve egymásról. Lehet rámondani, hogy ez beteges kontrollmánia, de nem igazán érdekel. Egy kapcsolat számomra arról szól, hogy fontosak vagyunk egymásnak, és nem kötelességből csekkolunk be ilyenkor, hanem mert számít a másik személye.

F

okt. 27. 11:14
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

"De se egy haza ért üzenet, semmi."

Hát nem hinném, hogy eszébe volt.

De ha legközelebb megy valahová, akkor mondd meg neki, hogy jól esne neked, ha írna egy sort, hogy hazaért, hogy ne aggódj miatta.

okt. 27. 11:24
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy egyszer amikor túl jól sikerült az este a barátnőimmel, és hát eléggé ittasak voltunk, az volt az első hogy aludjak amint hazaértem, mert ezt ki kell aludni, különben az ember semmire sem képes. De még utána se másnaposan. Nem vagyok büszke rá, de az az este úgy sikerült. Másnap délben keltem.
okt. 27. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!