Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog?
Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.
Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.
De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..
"Igen, lehet én vagyok a labilis. Téged nem zavar, ha a párod így nem keres?"
Nem zavarna ha részeg lenne, örülnék, hogy jól érezte magát és amikor végre felébred akkor tudom, hogy nincs semmi baja. Biztosan nem aggódnék érte elvégre felnőtt, tud magára vigyázni és nem egyedül ment bulizni sem.
Habár te amiatt vagy kész idegileg, hogy sz*rik rád holott egyébként dicsérted milyen normális hozzád. Vagyis az egész rólad szól mert önértékelési gondjaid vannak.
Azt akarod, hogy mindig a párod rád gondoljon, körülötted forogjon ugyanis általa akarsz önbizalmat szerezni. De nem fog összejönni hiszen az ÖNbizalom belülről fakad!
Úgyhogy vagy kezdesz vele valamit - elkezded növelni - vagy minden egyes kapcsolatod mérgezni fogod a hiányával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!