Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog?
Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.
Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.
De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..
Ha nem fejezed be ezt az anyai módot ki leszel rúgva hamarosan JOGOSAN! Nem az anyja vagy és nem is vagytok még olyan régóta kapcsolatban, hogy te pattogj és szabályokhoz köss egy felnőtt férfit. Ha akar majd ír és ha nem akar nem ír. Fejre is állhatsz, idegösszeroppanást is kaphatsz mert nem úgy ugrál ahogyan elképzelted. Egyébként ha tökrészeg volt, vagy ő úgy gondolta, hogy nem nézed őt kisfiúnak akkor miért is írt volna neked, hogy épségben hazaért? Miért vársz el olyasmit ami neki meg sem fordult a fejében? Rendesnek nevezed, azt is írtad, hogy máskor sokkal körültekintőbb, törődőbb, de egy bulizós üzenet miatt már azt hiszed, hogy nem elég stabil a kapcsolat? Newflash: TE VAGY INSTABIL, LABILIS ÉS ROHADTUL NEM VAGY ALKALMAS párkapcsolatra.
Tehát vagy összeszeded magad, vagy repülsz! 😘
36. Igazából ilyen alkalmakkor továbbra sem keres, azért emeltem ki, mert kíváncsi vagyok még véleményekre.
37. Igen, lehet én vagyok a labilis. Téged nem zavar, ha a párod így nem keres?
Figyelj,èn a helyedben lazítanèk a gyeplőn és gyakorolnàm a bizalmat!
Nem vàrhatsz el senkitől feltétlen szeretetet,ha te magad szabàlyokhoz kötöd azt.Tehàt,a fiú úgy tàncoljon, ahogy te fütyülsz...
Fiatalabb lànyként követtem el magam is ilyen hibàkat,de hidd el, meg kell tanulni értékelni, becsülni, hogy van valaki, aki törődik veled!Élni és élni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!