Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagálom, vagy ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog?

Figyelt kérdés

Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.

Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.

De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..

okt. 27. 09:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

19

folyt:

Ha nagyon egymáson lógtok, vagy a nyakán akarsz lógni folyton, azzal pont az ellenkezőjét fogod elérni szerintem...

Nő36

okt. 27. 23:09
 22/41 A kérdező kommentje:

Igazából azon, ha nagyon őszinte akarok lenni, hogy amint van szórakozása, már egy üzenetre sem jutok az eszébe.. hogy annyira se érdeklem, hogy írjon két szót. Vagy hogy nem tudom eldönteni, hogy mi normális egy kapcsolatban.. tudom, hogy itt többen írtátok, hogy rendben van ez így.. közbe a barátnők azt mondták nincs rendben, mert nekik is tud dobni egy üzenetet a párjuk.

Nem tudom miért szorongok ennyire, hogy min érdemes vitát generálnom és mit nem.

Közben meg nem igazán értem az ő reakcióját sem..

okt. 27. 23:12
 23/41 A kérdező kommentje:

21. Pedig igyekszem nem a nyakán lógni, tényleg.

Most sem ellenkeztem egy percig sem, hogy szórakozni megy.. csak egy üzenetnek örültem volna, legalább amikor hazaér.. és úgy csinált, mintha valami teljesen irreálisan nagy kérés lenne ez.

Közben azért ennél jóval többet is megtesz..

okt. 27. 23:14
 24/41 anonim ***** válasza:
Nem leszel alkuképes hosszútávon.
okt. 28. 06:02
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nekem is volt, hogy a párom átment az egyik haverjához szerelni, (még nem éltünk akkor együtt) és én nem tudtam, hogy az a haver elég ivós. Megkínálta a párom, aztán gondolom több lett belőle. Egyetlen üzenetet nem ìrt, utána, csak másnap délután. Én nem voltam mérges rá, inkább aggódtam, mert attól féltem valami baleset történt vele. Kiderült, hogy haza sem bírt menni. De semmi szakítóok vagy ilyesmi fel sem merült bennem. Ha valaki totál részeg, az nem nyomja a telefont, mert még ahhoz sincs elég ereje. Hidd el. Nőként egyetemi bulin voltam már részeg, ahhoz sem volt erőm, hogy felálljak.
okt. 28. 07:08
 26/41 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszaitokat.

Akkor biztos velem van a gond, hogy ettől már rögtön megrendül a bizalmam abban, hogy részéről ez elég stabil dolog-e vagy van-e olyan komoly, mint én hiszem..

okt. 28. 11:05
 27/41 anonim ***** válasza:
83%
26 Nincs veled gond. Megrendülhetsz, elgondolkozhatsz, bizalmatlankodhatsz. Csak képzeld bele magad a másik helyzetébe is. Nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy nem szeret eléggé.
okt. 28. 12:09
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"részéről ez elég stabil dolog-e"

Hát ezt csak az idő dönti el...

De nem érdemes felesleges vitákat generálni. Másnap keresett amikor már magához tért, ebédelni is elvitt. Én nem látok nagy problémát.

Hacsak nem ez a bulizási szokás ilyen napi/heti szintű esemény, de azt nem hinném a leírás alapján. Egyszer-egyszer adj neki teret. Vagy ilyenkor legjobb, ha te is szervezel valamit a barátnőkkel, így te is szórakozol.

okt. 28. 13:31
 29/41 anonim ***** válasza:

27

Igen, és ez azért meg tudja keseríteni a másikat, ha nem bízol benne.

okt. 28. 13:32
 30/41 A kérdező kommentje:
Hát igazából nemtudom, tegnap mióta volt ez a vita, nem beszéltünk, nem hívott fel este sem. 🤷‍♀️ Nem tudom mi van vagy lesz.
okt. 28. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!