Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom, vagy ez tényleg nem szép dolog?
Tegnap délután még hívott, mondta megy át haverokhoz, buli van.
Se egy üzenet, semmi azóta.. se este már, se most. Pár hónapja vagyunk együtt, egyébként rendes velem nagyon.
De ez most nagyon rosszul esik és nemtudom jogosan-e..
Rendben kis sárkány, legyen ez nem normális.
De akkor még ma szakíts vele, és soha többé ne is keresd. Lépj tovább, és keress olyat, aki erről ugyanígy gondolkodik.
Az sem normális, ha te erre úgy reagálsz, hogy nekiesel, átharapid a torkát, és kivered a hisztit, hogy legközelebb ne merészeljen téged ignorálni, és se99részegen, felálomban, de vezetés közben vagy a halálos ágyán is KÖTELEZŐ óránként írnia.
Ezt hívják kontroll mániának, és egyáltalán nem normális.
11
Őszintén... Most miért nem írsz te vagy hívod fel? "szia, minden rendben?:)"
Lesznek ám így még bajok, ha ennyire rámászol valakinek az életére... Meg hogy rögtön már szidod is. Ezt nem fogja sokáig tolerálni egy normális férfi...
Nő
Nekem van arra példám hogy az illető annyira berugott hogy egy napig csak aludt. Szóval a buli után valahogy hazakecmergett még erre sem emlékezett :D aztán egy nap kiesés alvás miatt aztán második nap magához tért :D
De persze az is benne van hogy már tesz rád magasról mert éppen jobb társasága akadt. Ezt majd vele beszéld meg.
Figyelj, szerintem túlreagàlod!
Őszintén megmondta,hova megy, előtte jelentkezett.Nyilvàn ezutàn a bulira koncentrált,ma meg regerenàlódik,azaz józanodik és örül, hogy él!😀
Hagyni kell pihenni.Ha magàhoz tért, úgyis keresni fog önszàntàból,ha egyébként jó a kapcsolatotok,törődik veled.
Hívott dél környékén, elvitt ebédelni.
Sajna nem tudtam magamba tartani a dolgot..
Ő nem érti mi a gond, nem is akarja érteni, szerinte én túlzom el, szerintem meg ő lehetne kicsit megértőbb...
"Elbeszélünk" egymás mellett.
Talán nektek volt igazatok, nem tudom. Már nem tudom eldönteni, hogy én vagyok tényleg a hisztis picsa, vagy ő akit nem érdekel, ha engem zavar valami.
19
Igen, valami ilyesmiről beszéltünk...
Elvitt ebédelni is... aranygyerek ez a fiú. Sajnos én sem látom, hogy mi a problémád, miért görcsöltél igazán? Hogy megcsal? Vagy eltűnik? Vagy lelép? Vagy balesetezik? Vagy micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!