Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom tul vagy ez tényleg nem normalis dolog?
Van egy párkapcsolatom ( ferj es feleseg vagyunk). A gondom az hogy kb 2 honapja lett egy uj barátnom aki szokott hozzank jonni vagy en megyek. A ferjemnek az elein semmi baja nm vokt evvel. De kb 1 hete folyton vitazunk ha beszélek vele vgy idejön
. Nem ő kezdi a vitát hanem én mert látom hogy puffog és nem szol hozzam. Majd a végin kinyögi hogy neki mi a baja ( az uj barátnömmel kapcsomatba)
Tudni kell rolam azt hogy bisex vagyok. De a férjemnek megmondtam hogy én nem ugy tekintek erre a barátnöre..csak szimlán nekem is jol esik ha valakivel dumálhatok. De ezt ő nem akarja elhinni es ezert van a sok vita. Mindig irányítani akar. Nem mehetek oda ahova akarok.ha megis megyek csak vita lesz belole. De ő mehetett mindig es en nm szoltam semmit. Most is azon gondolkodtam jogy jo hagyom a francba az uj baratnőt de akkor ezzel is azt érem el hogy ő tud iŕányítani.es akkor lehet 5 vagy 10 uj baratnom is mert elobb utobb velik is ez lesz. Ha tartom a kapcsolatot a barátnövel akkor fèlek hogy elhagy a ferjem. Mit csinaljak hogy ne banjam meg a dontesemet.
Az sosem normális egy párkapcsolatban, hogy az egyik irányítja a másikat, illetve korlátozza. Az ilyennek sosincs jó vége. E
Most azért mert biszex vagy ne legyenek barátaid, mert mind potenciális "ellenfél" számára? Ugyanmár. Menj és te is csináld amit szeretnél, menj el ahova kedved tartja, nyilván normális kereteken belül. Ő meg had duzzogjon, majd megszokja, hogy te is szabad ember vahy, dzabad akarattal.
Ha meg ezért elhagy, mert nem tud már korlátozni, hát hidd el, te jársz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!