Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a dolog normális, vagy én...

Ez a dolog normális, vagy én reagálom túl? És ha nem normáis, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Neten egy ismeretlen srác rám írt, hogy "Hello". Mivel neten könnyen szoktam ismerkedni, és nekem sem esne jól, hogy ha elküldenének, vissza írtam, hogy "Szia". Ő "Jól vagy?". Én meg perszével válaszoltam. Ő bejelölt, mondom visszajelölöm, és remélem nem lesz baj("kissé" felelőtlen vagyok, tudom :/ ). Beállított nekem becenevet meg hangulat jelet, amit el is küldött, meg barátnak nevez. Nem tudtam erre mit válaszolni, mert ha valaki elküld egy mosolygós fejet, akkor arra nem tudok mit válaszolni. Küldött még egyet később. Pár órával egy mérges matricát. Másnap a "Hello, hogy vagy?" kérdés tette fel. Vissza köszömtem és írtam, hogy jól. Aztán később a profilképem alá írta, hogy "jó lett barátom". Tudom, hogyan kell barátkozni neten, mivel régebben é is tagja voltam egynek, és most is van egy internetes barátom, de úgy, hogy "Szia, bocsi hogy zavarlak, csak kicsit ismerkednék. Remélem nem nagyon zavarlak!", de nekem ez így merész és para. Esetleg nem kell valamit csinálnom a dolog ellen?

2017. nov. 12. 19:29
 1/9 A kérdező kommentje:
16/f
2017. nov. 12. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát öö... lehet, hogy emberünknél nem teljesen oké minden, vagy csak kétségbeesetten próbál barátokat keresni. Hát az biztos, hogy én így ismeretlenül nem jelöltem vissza. Ha nem akarod vele folytatni a társalgást és félsz megmondani neki, akkor csak töröld és aztán tiltsd is le, hogy ne láthasson többé.
2017. nov. 12. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy homo és fel akar szedni xD

Viccet félretéve... tiltsd le még most, úgy jársz a legjobban. A hozzászólását töröld és ignoráld teljesen.

Nem is értem, hogy lehet neten ismerkedni, tiszta hülyeség az egész, nincs semmi téma és ráadásul még para is az egész.

2017. nov. 12. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Bizonyos mértékig normálisnak tartom, de ez kicsit megijesztett. Plusz kicsit paranoiás vagyok. ._.
2017. nov. 12. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz törölném. Tényleg vagy meleg, vagy lökött, ennyire kétségbeesetten akar haverokat szerezni.
2017. nov. 12. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
* a 3. vagy kimaradt :D
2017. nov. 12. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Tiltás instant. Nem vagy normális hogy ezt hagytad eddig. XD
2017. nov. 12. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért az internet világában ne legyél ennyire naiv. Ez a viselkedés vagy "barátkozás" ( én nem nevezném annak) nem normális. Nem így írunk rá ismeretlenre. Mivel elég értelmetlen a másik illető viselkedése, én a helyedben amíg nem késő, törölném, tiltanám.

Tényleg ne bízz ennyire idegenekben, mert sokkal több veszély van a neten mint gondolnád.

2017. nov. 12. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 13. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!